11

;-)

преди 4 години

Помислих, че нелегални мотики и си рекох "Баахх, и мотиките ли трябва с регистрационен номер?!"

10

Загрижен

преди 4 години

"EVN е пресекло кражба" - да ви имам и кадрите!Отдавате ли Бързаков под наем - ще го използваме за дебъгинг на вариантит на матурите - никой не би се сетил да напише "пресЕкло" - уникален кадър!!!!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

"Оттам уточняват,че "копаенето на криптовалута" не е забранено от закона, но трябва да се заплаща използваната енергия."С други думи не са нелегални копачките, а свързването им към електро мрежата. Тогава защо заглавието е подвеждащо ? Авторите не могат да четат и разбират материалите си, или искат да качат статия с шокиращо заглавие ?

8

пецата

преди 4 години

Интернет от мобилен оператор или спътников, за интернет има начини но за ток няма как, трябват ти мощности , гледай в ютуб има копачи с изградени цели инсталации с трафопост отделно за копането защото не стигат мощностите , охлаждане на асиците в специални вани от където водата се използва за отопление на къщата

7

опетков

преди 4 години

Добре де, тока крадат, ами каква ли е интернет връзката в тези села? То освен ток трябва и много висока скорост, каквато мобилните мрежи не могата да осигурят. А и много лесно ще ги хванат по карти и други особености.

6

Пена

преди 4 години

Що рече баби?Кво са копале крито-кво?Яде ли се пие ли се?Айде, със здраве!А я да фащам мотиката да одим у заднио двор да копам компира!

5

Анонимен

преди 4 години

До 1Означава, че копаеш криптовалути без да си плащаш тока.

4

До 6

преди 4 години

Откъде пък знаеш, че не са роми? Телефонните измамници, джебчиите и сутеньорите имат пари за такава техника.

3

Прошляци!

преди 4 години

Компютри за 30-40 бона във всеки фургон, пък не могат да си платят тока. Да им ги конфискуват и трите!

2

Анонимен

преди 4 години

даааа , очевидно не само ромите крадат ток и както обикновенно НБГ-тата са по-добри в краденето

1

Анонимен

преди 4 години

Вече почти няма статия в този фалшив сайт, която да няма печатна или правописна грешка. Тук са няколко и скоро ще са на всеки ред. Това ме кара да мисля, че този сайт е абсолютно фалшив