8

Анонимен

преди 4 години

Много точно го е казал, но истината боли. Те и сега ще търчат по същият начин с новия си премиер защото тяхната стратегия е губеща.

7

Анонимен

преди 4 години

И ЕС и ВБ ще направят разумните компромиси, защото никой не иска хаос.Всичко друго са тролски лакърдии.

6

Тубау

преди 4 години

Тоя референдум който бе измислен от Камерън за да спечелят изборите им излезе през носът! Те не си дадоха сметка че има толкова много *** които ще гласуват за нещо което не разбират и вследствие да се питат за какво точно са гласували...и накрая осъзнаха че са били подведени !

5

Вайпър Цолов

преди 4 години

Тимерманс е човек на ген. Решетников и Путин. Руски агент.

4

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че вътрешните политически борби не водят до нищо добро на страната.Основната причина за Брекзит беше имиграцията. В момента тя е по-висока от преди референдума и то главно от цветни азиатци.Липсата на споразумения за търговия с ЕС ще бъде пагубна за някои бизнеси. Просто ЕС е един що годе платежоспособен пазар, който може да си внася и без комисионна стоки от Азия. Тпърва ще гледаме резултата от заиграването с имперски и националистични комплекси.

3

до Анонимен 2

преди 4 години

Едва ли плановете на британските политици стават достояние на миячите на прозорци и разносвачите на рекламни брошури, па макар и "дългогодишни"...Най-много да знаеш план WC!

2

Анонимен

преди 4 години

Като човек, който е работил дълги години в UK, бих казал че нещо не се връзва, британците винаги имат план б и ц, имат планиране 50 години напред, хич не ми се вярва това да е истина.

1

Дедо поп

преди 4 години

Тимерманс за Brexit: Британските министри търчаха като идиотиЗащо като????