14

Анонимен

преди 4 години

До 14Никой не се чуди. Жените си търсят богати мъже, а мъжете красиви и млади жени. Това е факт, стар колкото света. Човек трябва да е слабоумен, за да не го забележи, като се огледа около себе си.Продто много жени и мъже се самозаблуждават или предпочитат да се самозаблуждават, за да им е по-леко в живота.

13

анонимна

преди 4 години

Аз също съм се чудила на наглостта на мъжете да търсят само т.....ъпи хубавици, а жените да ги приемат каквито са, макар и с продънени джобове, комплексирани нещастници и пр. загубеняци?

12

анонимна

преди 4 години

Като търсели само секс, защо тогава се възмущават, че жените търсели само богати, а? и като гледате само външния вид, не се чудете, че децата ви са с малко мозък, защото според учените жените предават повече гени, свързани с интелекта......

11

Анонимен

преди 4 години

Жени, каквото и да ви говори един мъж, става дума за секс. Не е лошо да помните това цял живот. Ако мъж не ви говори изобщо, просто не иска секс с вас. Да, всичко е толкова просто и ясно!

10

Анонимен

преди 4 години

Понеже жените ги интересуват неща като ум, материално положение и социален статус на мъжа, характер, глас, височина...чувство за хумор, те си мислят че мъжете се вълнуват от същите неща. Ами не се интересуват. Аз като мъж, който познава доста други мъже ше кажа, че в една жена, мъжа гледа на първо място външния вид и на второ, желанието и да прави секс с него.Ако жената има ум и е готина по характер е голям бонус, но не е определящо.

9

Роки

преди 4 години

Съвременните жени искат всичко и не дават почти нищо. И после ще се чудят защо няма сделка.

8

До 4 Анонимен

преди 4 години

Те не се чудят, вие мъжете и вашата пропаганда ги заблуждава, че не търсите секс на първо място. Че и на второ и трето място също. Кой плюе силиконките и жените, които имат перфектен външен вид ?! Феминистките разкриха конспирацията ви и това семейство, деца само най-слабоумните жени ви връзват на лъжите.

7

мъж до 4

преди 4 години

Ако ти си някакво разгонено животно и се интересуваш само от секс моля те не обобщавай че всички мъже сме такиваСамо от секс се интересуват комплексираните мъже които така си избиват комплексите че за нищо не стават.Един уверен и успял мъж много му дреме дали някоя кифла ще си легне с него или не.

6

Ерос

преди 4 години

Да ви кажа жените и секса са надценена история. Но добре че засега има останали тук там жени които да имат желание за секс. За мъжа секса е нещо естествено но за жената той е и инструмент за изнудване.

5

Айдън

преди 4 години

Българските жените искат секс, ама с чуждо, щото така е по-сладко!

4

Fck

преди 4 години

Мъжете искат секс постоянно а жените......още повече :)))

3

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че всеки мъж търси на първо място само секс. Не знам защо жените продължават да се чудят на това.Другата разпространена илюзия на много жени, особено на по-хубавичките е, че някой мъж се интересува от тях като личности и много желае първо да опознае техния ум и прекрасна душевност. Цъ!..Мъжете ги интересува външен вид и секс. Запомнете това драги дами!

2

Анонимен

преди 4 години

Много ясно,какво иска!Вие като влезете в сладкарница,да не би да очаквате,да ви предложат пържоли?

1

Nif

преди 4 години

Г-жа Иванова, какви са тез простотии? Няма ли нещо смислено което да напишете?