34

шляпалника

преди 4 години

Щото ТЯ не иска само секс, а?! Аре бегай! Има повече кифли на глава от населението от колкото комари! И повечето са обвързани!!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Тука само комплеkcарu с меки израстъци в гащuте, празни глави и мижави житейски перспективи. С тези мнения и нагласи - ще си умрете на ръкоделие и филми за възрастни.

32

Пръдльо

преди 4 години

Ако е такава като на снимката.......по-добре да го пишеме почивен.

31

Тухленко Керемидков

преди 4 години

Тия днешните кифли и за спалнята не бих ги взел.....толкова са ми отвратителни,че по-добре сам,отколкото с такава вкъщи.

30

лили

преди 4 години

Нещо много се заблуждавате за умните жени, вероятно сте непоправими комплексари - познавам такива, и трябва да ви кажа, че нито мъже им липсват, нито деца, нито пари, и са доста по-добре от разни ***, дето освен да *** краката на някой мъж, за нищо друго не стават!

29

Джеки Чан

преди 4 години

Даже в Китай мъжете първо качество търсят жени второ качество за хармонично съжителство и жените първо качество умират в самота заобиколени от 12 котки.

28

анонимна

преди 4 години

Вземи си най-т...ъпата ци.......цорана с вериги към печката и знай, че и децата ти ще са оли......френи!

27

Стойчев

преди 4 години

Умните жени са най-лошото нещо. От секс много не се нуждаят, от мъже също. Те са си самодостатъчни и нямат никаква представа защо имат анатомия на жени.

26

До 18 Анонимен

преди 4 години

"Ако един мъж си търси съпруга търси в жената външност интелект характер и морал и чак тогава секс.Ако търси просто жена с която да си прекарва времето се интересува само секса и нищо друго."Затова след 10 години и две деца родени от моралната съпруга, мъжът й бие шутa и си намира нова съпруга. По-интелектуална и по-морална от предишната и задължително с 25-30 години по-млада.

25

Сех Гуру

преди 4 години

Как да познаем че жената иска само пари? Ако в очите й видите знаци като "$" или "?" значи жената иска само пари а секса за нея ще дойде като бонус.

24

Анонимен

преди 4 години

А квкаи са знаците, че ТЯ иска само секс?За един приятел питам...

23

Анонимен

преди 4 години

Явно козметичните гиганти също са се светнали какво интересува мъжете, щом харчат милиарди за продукти и реклами. И с похарчените пари изкарват още повече милиарди...познайте от кого. Да не забравяме и кой е основната клиентела на субекти като небезизвестния д-р Енчев.Всичко останало, драги дами, е само във вашата глава.

22

До 21 Анонимен

преди 4 години

Как точно пpoститyциятa да е средство за манипулация на жените над мъжете като е тъкмо обратното - това, че сте довели с икономически и властови способи жените да се продават, за да оцелеят ?! И до нормални работни места не ги допускате без секс, освен ако не е шyрoбаджaнашки конкретния случай. От самото начало на човешката история експлоатирате женския труд.

21

Бобчо

преди 4 години

Михаелче, с подобни статии в 4 и 5 сутринта, явно мисълта, че иска само сексс и като не му дадеш ти изневерява не ти дава да заспиш.

20

Анонимен

преди 4 години

До анонимна 19Не случайно всички племена в древността които са имали главатари жени ,не са оцелявали дълго. Просто жените са емоцио ални ,което им замъглява рационалното мислене.

19

Анонимен

преди 4 години

Те жените знаят че мъжете искат само секс. И точно за това ги манипулират и се възползват от всяка ситуация. Точно за това проституцията няма да бъде легализирана,защото жените ще изгубят оръжието си за манипулация.

18

Сех Гуру

преди 4 години

Как да познаем че мъжа иска секс? Ако диша значи иска. Най-добрата тактика за мъжа е "чук и бег". Всичко друго са глупости.

17

анонимна

преди 4 години

Не сте разбрал на какво точно се учудвам - на това, че жените са меркантилни, а мъжете винаги по-добрите.......и че винаги те са правите, само и само защото са мъже.........

16

мъж

преди 4 години

Ако един мъж си търси съпруга търси в жената външност интелект характер и морал и чак тогава секс.Ако търси просто жена с която да си прекарва времето се интересува само секса и нищо друго.

15

До 10 Роки

преди 4 години

Съвременните жени искат всичко и не дават почти нищо. И после ще се чудят защо няма сделка.А животът кой ти го даде ?! Или си паднал от небето с последния дъжд ? Така, че сделка има. Ако искаш да кажеш нещо негативно за съвременните жени го напиши на една бележка и я връчи на майка си.