61

Гюро Кюмюро

преди 4 години

Туй момче, май пак за президент ще се пробва. Напоследък мноог взе да се обажда.

60

до55

преди 4 години

много си лесен с обучението, за жалост реалността е друга, никой няма намерение да обучава 5000 човека. Вузовете калпаеи, приграми от преди 40 години. Адвокати и икономисти с лопата да ринеш. Средни специалисти никакви ,пародия на училища. Парите следват ученика....

59

Активист на БКП

преди 4 години

По-важното е,че Германия се е отказала...

58

ганьо

преди 4 години

не бе фолксваген се отказа от България

57

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм че всичко е до обучение...ама я ми кажи в България кой има представа "на практика" как се правят коли.Не искам да обидя никой, просто факти!

56

Анонимен

преди 4 години

Луд -умора няма !Само се поти !

55

Борисчо

преди 4 години

Да, но Фолксваген се отказа от България. Заради началника ти. Щом избраха страна извън ЕС с глсволомна инфлация, граничеща с война и с куп международни санкции - значи ние сме на ДЪНОТО

54

От Перник

преди 4 години

Това е сигурно!

53

Анонимен

преди 4 години

Така е Боко не се е отказал възнамерява да отиде с бухалка във Волфсбург и да докара Фолксваген.

52

Think

преди 4 години

".....и България не се е отказала Volkswagen да дойде в България." ....Страхотна логика.

51

Анонимен

преди 4 години

То хубаво България не се отказала от фолксваген.Въпроса е от фолксваген какво ще кажат.

50

Анонимен

преди 4 години

Не са прави тези ,които казват ,че БГ няма кадри.Всичко е въпрос на обучение.Разгледайте някои клипове за производство на автомобили и ще видите,че не е някаква "космическа" технология.Освен това ,ще дойдат кадри и от по-ниско платени производства.Те повечето инжинери ще изпратят от другите си заводи.

49

1234

преди 4 години

По скоро няма да има изобщо нов завод при кризата която обхваща бранша... Може да купят терен, но завод едва ли

48

Анонимен

преди 4 години

Абе аз съм позитивно настроен човек и чета коментари тук, от които разбирам, че повечето хора са абсолютни песимисти. Е как очаквате да ни се получат нещата с това премиренческо отношение към всичко в живота. Другата ми теза е че тук пишат само откровени песимисти а оптимистите въобще не се занимават да четат и пишат тук.

47

Анонимен

преди 4 години

Че капиталист от демократична държава , предпочете да инвестира в "държава, в която системно се нарушават човешките права" цитирам министерството на външните работи на Федерална Република Гепмания.ИЛИ защото сравнението което се натрапва , не е в полза на "демократична "България.

46

абе ПЛе*веле

преди 4 години

Плев*ньо, НЕ България а Германците не искат да строят тук завода си за колите си. Защо са избрали Турция ли? По простата причина,че много турци още след Втората Световна са се заселили в Германия. Сега са вече второ, трето поколение родени там. Разбира се,че ще драпат за Турция. То бива да си глу*пав,ама чак пък толкова.

45

Анонимен

преди 4 години

На този трябва да се забрани да дава мнения с закон! То бива да си подлизурко, ама чак толкова...срам

44

Анонимен

преди 4 години

Пак нещо не си разбрал,те се отказват от нас ,защото им е ясно що за държава сме.

43

:)

преди 4 години

"България не се е отказала от Volkswagen!"Но Volkswagen отдавна се отказа от България! Мокрите сънища на овчарското куче на Боко са без значение.

42

човек

преди 4 години

Бе той Плевнелиев може да вярва че комунизмът още не е фалирал, може да си мисли, че живеем още по времето на Тодор Живков и че билетчето за трамвай струва само 4 стотинки.Ама това не значи, че е вярно.