121

анонимен

преди 4 години

ЗАЩО НА ТОВА СЪЩЕСТВО МУ ДАВАТ ТРИБУНА ЗА КОМЕНТАР. ТОЙ Е НИКОЙ ВЕЧЕ. ДА СИ ГЛЕДА СИНОПТИЧКАТА И ТОЛКОЗ.

120

Коко

преди 4 години

Жена му избяга , та Volkswagen ли ?!

119

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген да не са балъци, за строят завод в подчинена на САЩ държава, утре като свирнат на нашите слуги и завода спира, не случайно Фолксваген избраха Турция.

118

Анонимен

преди 4 години

България не се е отказала, ама Фолксваген са се отказали.

117

Анонимен

преди 4 години

Ееее ама споко де. Ако не Фолксваген, ще дойдат други. Повечето автопроизводители имат заводи из страните от централна Европа лато Унгария, Словакия, Полша и Чехия. Там доходите вече гонят немските и става все по-нетентабилно да се произвежда. Предвиждам, че до няколко години други производители ще опрат до нас и румънците. Незабравяйте, че някои вече се изнасят от Турция и Англия.

116

Анонимен

преди 4 години

Изказвания на Плевнелиев нека бъдат помествани в раздела за прогноза на времето. Проблем?

115

Анонимен

преди 4 години

Това гейсайт ли е станало? Щом цитират гейoвe, кво да си помисли човек?

114

Анонимен

преди 4 години

Явно си непукист президенте. Щото ако бях на твоето място щях да изчезна завинаги. Ама ти съвест нямаш нали?

113

Анонимен

преди 4 години

Президиенте ,наричам те тъй щото не знам как да ти викам по друг начин щото вземаш президентска дебела пенсия. Не знам кой не се е отказал ама фоллсьакен с се отказа от България. И с право президенте

112

Анонимен

преди 4 години

Г-н бивш"президент"търсещ поредната публична изява,ти ще бъдеш запомнен с думите на твоят патрон Борисов. И магаре са бях сложил и то щеше да бъде избрано! Така че хайде молим по Кротко.

111

Анонимен

преди 4 години

Добре бе Тарльо(плевнелиев)и когато дойде момента в който VW официално обяви че завода ще е в Турция би ли се покрил,и повече да не показваш противната си физиономия и да престанеш да коментираш събития които не зависят от твоята Логорея!

110

Шонди

преди 4 години

Няма да дойдат никога в България ако представителна извадка са коментаторите тук. За щастие има и нормални хора, както и доста квалифицирани и високоплатени такива. А не дребни душици, пишещи негативни коментари за този и онзи. Срещу заплащане.. Принципно ми е все тая къде ще си позиционират новата тоалетна от ваг, но ще ми е супер смешно и безкрайно интересно с какви очи ще коментират негативистите, ако случайно решат страната да е България.Тема за размисъл ви давам. Ако го умрете това де.

109

анонимен

преди 4 години

Абе пак ли ни занимавате с този МИСТЪР. БИИН????????? Това същество е най-големия позор за България като президент! !!!!!!!!!!! Едно голямо НЕДОРАЗУМЕНИЕ! !!!!!!!

108

komitata

преди 4 години

Кой беше Плевналиев че ни си го спомням май участваше в предаването на Гала

107

Shark

преди 4 години

Само че Volkswagen се отказа от България, ***.

106

Роско Синоптика

преди 4 години

България не се е отказала от световната титла по футбол!

105

Анонимен

преди 4 години

Елате в Измир чакаме ви има работа за всеки. Вместо да злобеете.

104

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

България не се е отказала от Фолксваген, а дали Фолксваген не се е отказал от България ?Всъщност дали Фолксваген някога изобщо е планирал да строи огромен завод в една обезлюдяваща се и най-бедна държава в Европа, където всичко е пропито с корупция ?Трябва да са луди !

103

ала -бала

преди 4 години

Ще се бори Плевнелиев за фолцвагена ако не успее ще се бори за фльорцвагена

102

Ха-ха-ха

преди 4 години

Туй петно "изказва мнение" - да се смееш ли да плачеш ли?И аз не съм се отказвам да си искам от колежката.......но ще види тя ей тъй рязко ще се откажа някой ден че да й домъчнее!Роско смешника "президентин"!