13

Анонимен

преди 4 години

Божке, те след 10 години не искат да ни приемат в Шенгенн, тея мозъчно ампутирани писачи бълнуват сваляне на мониторинг. Сваляне ще има ама на *** мисля!И като помисля по нататък сигурно ще са българските ***!То бива простотия ама чак до там? Никои не бръсне България за нищо! Ферщеен?

12

Анонимен

преди 4 години

Дано Не, тоя мониторинг е в интерес на Българите, и без това наще управляващи си правят каквото си искат.

11

Анонимен

преди 4 години

Не вероятно и слава Богу.Защото България е такава бездънна финансова яма от крадливи политици и дърти агенти че може и всичките пари на ЕС да глътне без да се подобри и малко.

10

Анонимен

преди 4 години

ще отпадне, да. и ще отпадат изборите малко след това, понеже и без това са предрешени. Боката ще си управлява с Доганчо и Прасунчо и ще си предават щафетата по наследствен път. Горанката още ще живее под наем у тъста си и няма да е в конфликт на интереси, а шефа с голямата тераса и барбекю ще се върне на работа и ще почне да проверява всеки български гражданин за незаконни постройки.

9

Ванчев

преди 4 години

Урсула, докато няма жълти и червени картони приказките олекват и остава лошият спомен.

8

дерсу узалла

преди 4 години

Урсула изведе като свои приоритети Истанбулската конвенция, преизпълняване на плана за СО2 намаляване, от 50 на 55% (как го мерят това че не разбирам), промоция на жените (сексизъм), удължаване срока за Брекзит (без да е поискано), нещо неясно за емигрантите. Все неща които са прекалено далече от грижите и тревогите на средностатискическия европейски гражданин, който функционира в рамките на закона, работи и плаща данъци. Все тези мъгливо формулирани и обтекаеми формулировки за нищоправене.

7

Анонимен

преди 4 години

Не

6

Жената

преди 4 години

го каза ясно - мониторинга няма да отпадне, а ще бъде въведен такъв за всички страни в ЕС. ЕС все повече заприличва на една по-голяма България - задкулисни пазарлъци, сегрегация на малцинствата, полицейщина и забрани навсякъде за съвестните данъкоплатци.

5

Момо

преди 4 години

Дано не отпадне мониторинга! Бъдете разумни! Знаем си политиците колко са крадливи.

4

Анонимен

преди 4 години

А ще помогне ли за отпадането на забраната да се правят порно филми .

3

баба мара

преди 4 години

докато управлява енп няма да падне мониторинга няма да влезем в шенгенидват само неприятности започва се с ик

2

Православен

преди 4 години

На Урсула главната цел ще бъде България да стане арабско гето и да приемем Истанбулската конвенция!

1

Анонимен

преди 4 години

Отговора е НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКъм края на мандата щени обещае,че до края на мандата ще отпадне,но накрая няма да го махне.ИМАМЕ ОПИТ В ТАЯ ПОСОКА