37

6

преди 4 години

*** той винкела бил гол като пушка - каза си ЕГН-то в ефира ! Нямало какво да му вземат !Не знам дали има нещо за вземане , но той ни взема за последните *** ! Я , ГДБОБ да се паразрови в делата му и ще види колко мръснишки номера има там ! Света вода ненапита !Поне да мълчи - ама тя въшката като се наяде излиза на челото!

36

Анонимен

преди 4 години

Ами нищо секеретно няма в данъчните декларации, хайде да разгледаме тези на всички във властта и техните семейства - жени, братовчеди, лелинчовци. Ей така, да си ги сравним с нашите, да видим дали сме си ги попълнили вярно. Няма такива кр3тени, просто няма. И тия хора приемат законите в държавата!

35

Анонимен

преди 4 години

Снимката горе направо е уникум а изказването направо"трещи"като гръмотевица и потвърждава уникалната мисъл на Мин.Председателя.-"Вие сте прости и аз съм ***,затова се разбираме" а аз ще добавя-"затова сме коалиционни партньори и управляваме заедно."А стадото нека да блеее.

34

бивш атакист

преди 4 години

Сидеров е за трепане,че ги вкара във власта тия мушмуроци!

33

dp

преди 4 години

И на следващите избори няма да има проблем ,ако никой не гласува за такива артисти.

32

Анонимен

преди 4 години

Какво да кажат - ами да, притеснявайте се..Заради такива изказвания вече рядко чета новини, а разчитам на алтернативни източници на информация !

31

Анонимен

преди 4 години

В новите формуляри има само име и адрес , за които предварително се попълва декларация ,че ***** може да ги обработва

30

До 30

преди 4 години

Всичко е лични данни - от името до снимките ...ама нямало проблем

29

Анонимен

преди 4 години

Нали заради ЕС промениха сума формуляри на декларяции ,заявление и прочие ...защото пишехме егн навсякъде . А сега според този клоун нямало проблем целия свят да ти знае егн .... ********** **

28

Анонимен

преди 4 години

лични данни:имена, пол, ЕГН-та, адреси по местоживеене....дали имате кола и каква кола - това също е лични данни. Данните в Имотния регистър също са лични данни. Данните дали си плащате данъците СЪЩО са лични данни, както и дали членувате в някакви органзации - партии, синдикани, НПО-та...

27

Анонимен

преди 4 години

да е секретен един архив значи че НИКОЙ не трябва да има достъп до него освен отговорните лица. -1-2 човекаДа са ведомствени архивите, значи, че с тях работи само учреждението - примерно МВР, но не се разпространяват извън негода са ПУБЛИЧНИ архивите (например такива са новините, излъчени по телевизиите, или архивите в Народна библиотека) значи че всеки има право да ги чете срещу заплащане.Според Реграмент 2016 въведен от ЕС ЛИЧНИТЕ ДАННИ НЕ СА ПУБЛИЧНИ.

26

Анонимен

преди 4 години

Да не са секретни е едно - а да са публични е друго.има ГОЛЯМА разликаСимеонов че е нагъл го знаехме, но сега разбирам и че е глу-ак. разполгайки с неговите пароли и подписи хакера може да изтегли всичките ми спестявания от чужди банки да си ги прхвърли на свои сметки и да си завещае апартаментите на Симеонов на себе си - той вече ще има електронния подпис на Симеонов и не е трудно да го фалшифицира.Личните данни са най-голямото богатство.

25

Анонимен

преди 4 години

тоз и тоя се взе много на сериозно

24

анон

преди 4 години

Тия трябва да бъдат съдени!! Не да ми подават оставки!

23

Анонимен

преди 4 години

Симеонов, така като те слушам за НАП разбирам какъв невероятен капацитет си ти и защо си против машинното глауване.Защото изобщо нямаш представа за какво става дума, но си голямо плямпяло с мнение, а за наше съжаление и с власт :(

22

АХЕ

преди 4 години

този бурхаски кютук, който се ползва с протекцията на Бозко и Миедиити, си позволява да плещи нон стоп измишлютоно, ЗАЩОТО НЯМА МЕДИЯ в БЪЛГАРИЯ, Която да го ОПРОВЕРГАЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 4 години

А то не е само ЕГН. ЕГН + номер на лична карта + адрес + имена + кога и къде е издадена картата + какво ли не.

20

Анонимен

преди 4 години

-Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, си е купила нов джип за 500 хиляди евро, в началото на тази година.Това става от изтеклите данни от НАП, след вчерашната хакерска атака.-Действащ министър получава по близо половин милион лева месечно от действащ олигарх, стана ясно от изтеклите вчера файлове от НАП.-Лиляна Павлова с 3,5 млн. лв. бонус за изключително успешно Председателство

19

ОСТАВКА ВЕДНАГА

преди 4 години

Сиемонов и ГЕРБ да си прибират неквалифицираните служителин от Българските Консулстава в Германия и да си купят еднопосочен билет за Африканска страна по желание , заради такива Управляващи Българите в Германия ще карат сега с невалидни книжки в Германия и за капак глоби по Германските Закони е не по Бай Ганьовите дето никой не плаща нищо

18

Адвокат

преди 4 години

ВСЕКИ АДВОКАТ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ИМА ДОСТЪП ДО ИМОТЕН, ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР И ЕСГРАОН! РЕАЛНО СИМЕОНОВ Е ПРАВ В ТАЗИ ЧАСТ! ВСЕКИ ХОТЕЛ СРЕЩУ ДАДЕНА СУМА СТАВА ОФИЦИАЛНО.ОПЕРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ И МОЖЕ ДА ТИ КОПИРА И ЛИЧНА КАРТА! ДАН ДЕКЛАРАЦИЯ Е ДРУГО! НО ВСЕКИ СЛУЖИТЕЛ НА НАП НА ДАДЕНО НИВО ИМА ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯТА! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА А ЗА ИЗВОДИ! НЕ МИСЛЯ ЧЕ НЕЩО ФАТАЛНО Е СТАНАЛО! ПО СКОРО Е ИЗЛАГАЦИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА!