16

Таню

преди 4 години

Т. нар. хоум офис е къде по-добра оферта. Не плащаш някви излишни суми, като на ония нефелници в Лозенец, дето пробутват бивша пожарна за "споделено" номадство. На подобни споделени места няма елементарен vpn, камо ли някаква защита на интелектуалната собственост... Всъщност, хоум офис може и от Лозенец, от плажа, от някой от по-приличните ресторанти, откъдето ти душа желае. Може да е от Хаваите, Рейкявик, Синеморец, Тутракан... Аз така работя вече 5 години. Без токсик селЕнки и потни меринжеи.

15

aa

преди 4 години

аууууу каква модерност.

14

консул

преди 4 години

кариерен консултант - защо не ходят да произведат нещо. вместо да се правят, че работят. нешата няма да се случат със стисканне на мишка и тракане по клавиатура

13

отАв$тралияСидней

преди 4 години

"Те помагат на дигиталните номади, защото живеем в т.нар. гигикономика.."каквато държавата такива и журналистите.... Красимирчо, не ти коства много сам да си направиш справката каква част от така наречените дигитални номади остават да работят като такива. По малко от 20%. Всичкото останало 80% остава без доходи или фалирва и повече не се занимава с дигитално номадство. Това са офицялни данни на европейска агенция. Едвам 20% оцеляват над водатаЗначи искаш да развиваме бранш от 80% фалиращи хора

12

анонимен

преди 4 години

Такива статии, дразнят како! Ела да видиш на село порутения клозет и тогава ми говори за бъдеще! България не е София, 80% от територията на държавата е застинала в миналото, а бъдещето е неясно!

11

анонимен

преди 4 години

Офиси на бъдещето, в клоаката наречена България?! Смешно и жалко! Една малка част от населението се къпе в лукс и гледа в неясното бъдеще, а другата огромна маса е застинала в миналото и не може да си позволи дори ремонт на банята или кухнята. Ще кажете, че всеки си получава, това което заслужава, но тук не е така! България е държава на тарикатите, които крадат и безхаберниците, които им позволяват това! И това продължава вече 45 + 30 години! Такова вероятно ще е и бъдещето, за офисите също!

10

HR

преди 4 години

До АнонименИма смисъл - човекът се мачка и "моделира" според законите на мнозинството, т.е. посредствеността.Пък законите на мнозинството се създават от т.нар. "мас-медии".Т.нар. "мас-медии" служат на олигарсите.Олигарсите са регионалните дистрибутори на глобалната мафия.Глобалната мафия е слуга на...

9

гост

преди 4 години

кариеристче без душа.. интересен биологичен вид...

8

вече са минало

преди 4 години

а тук се говори за бъдеще. Смеееех!

7

SS

преди 4 години

Тази кариерна консултантка да ходи в някоя кариера - примерно Пет Могили ...

6

Анонимен

преди 4 години

И да, това не са "офиси на бъдещето", а са си реално настояще в нормални държави и при нормални работодатели.За хора от миналия век са нещо нечувано и неудобно, понеже те си живеят с миналото и навиците.

5

Анонимен

преди 4 години

Няма никакъв смисъл да се изисква човек да престоява на определено работно място в реален офис с хора, които са му неприятни и отровна работна среда, в случай, че е възможно да работи от всякъде, стига да има компютър, нет и телефон.

4

анонимен

преди 4 години

Такива вече функционират в Русия

3

хроно граф

преди 4 години

Бе, тез "офиси от бъдещето" не сме ли ги гледали по американските филми от 50-те години? А?

2

реалист

преди 4 години

"Офиси от бъдещето" пълни с калинки от настоящето.

1

Pen

преди 4 години

Ех, журналистчета, а дано да се научите някой ден как се пише статия.......