47

хакнат

преди 4 години

и оня със солника за 30 бондака, да си подава оставката, не да се прави на незаменим.

46

Петров

преди 4 години

Американобългарите които не могат да живеят без ежеденевни насоки от американското посолство на своя айфон четири на изплащане търсят някой да го обвинят за собствената си некадърност и тоталната мизерия в която ги вкараха менторите им от Америка.

45

хакнат

преди 4 години

не знам 3% или 30% са, както казва съсела, за мен са 100%. аз-жената-децата си имат по 6-7 записа. имам отметнат дивидент от някъде си 2.16 лв от 2005 година. да ва *** у НАП-а!!!!

44

Шопо

преди 4 години

,,Днес,, Бг !!! Днес яки наколенки на Тиквунь ,а ??? Смех,Баце...

43

Д 42

преди 4 години

И доста пробити мозъци има! И изветрели! Справка-по долу в сайта,доста сте!А един пък съвсем!

42

Анонимен

преди 4 години

Явно ще си караме на хартия и син мокър печат. За нищо друго нямаме капацитет. Тия са скандално некадърни. Само точене на пари и никакви резултати. Сигурно скоро и личните ни карти ще станат пак на книжка с печати, защото другото може да се хакне.

41

Анонимен

преди 4 години

Хех-хех помните ли 1994-та като се вкараше гол как излизаше на телевизора "ProSoft поздравява всички Българи!" не че има нещо общо с темата но реших да го спомена

40

Анонимен

преди 4 години

Русофилистиик-путинофиилската измеет още не може да преглътне, че България вече е далеч от руската кочиина.

39

Анонимен

преди 4 години

"Хакерът на НАП отмъщавал за свалянето на Живков"... по несериозни писаници от това здраве му кажи, доста странно чувство за хумор! А дали това не е нагласено, като целта е хакерската атака като аргумент и после да се манипулират данни за прикриване на данъчни задължения с ДДС, особено когато става въпрос за десетки милиони задължения, както стана и с търговския регистър за да се скрият неудобни фирми и регистрации на физически лица?

38

Анонимен

преди 4 години

Надежда всяка тука оставете.Какво ли не оплескаха тия. То не беше Търговски регистър, после Имотния, винетките, сега и това. Разните му ремонти дори не ги коментирам. И всеки път едно и също - "Ми то навсякъде стават фалове". Те стават, ама после хвърчат и оставки, пък се взимат мерки да не се случват такива неща повече, пък някой може и под наказателна отговорност да подведат даже....Тук обяснят как има ли електронен фактор, има проблем и това е. Ужас някакъв.

37

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости.

36

Анонимен

преди 4 години

Казах ли ви че Горанов не е читав. Кой нормален човек живее в къщата на кръсника си и то на пълен пансион Олл инклузив на цялото семейство? Аз не познавам друг такъв като него. Борисов е магнит за такива корумпирани и некадърни хора като министър Горанов.

35

Петров

преди 4 години

За БокУ да отмъщава или за апартаментите на леля Цеца или за безумния ни министър на правосъдието Барни....От американското посолство обаче се разпордиха да "громим комунизма".

34

Анонимен

преди 4 години

Току що съобщиха от МВР че хакерът е заловен.Тия ни взеха вече за шарани.

33

Анонимен

преди 4 години

Има ли нещо в България което да не е пробито , оставки да няма? Пробита " източена" здравна система, пробит НАП, пробит Търговски регистър, пробити банки - КТБ , но според тези които уж на управляват всичко е ОК народа се весели и живей - шо така?

32

Анонимен

преди 4 години

Това не може да е сериозно.

31

Анонимен

преди 4 години

Пълна пародия. Кукловодите смятат народа за хептен про,ст. Това е акция за замаскиране на промените в изборния кодекс. Най обикновен пиар. Отвличане на вниманието. Ето, компютрите са несигурни, откраднаха ви данните, ние ще ви защитим като премахнем машинното гласуване. Даже в някои медии като босфора тв в новините не казаха за промените в изборния закон. Събудете се другари и другарки. Не 80% а 99.9% май сме .....

30

Помислете!!!

преди 4 години

Не сме нито първата,нито последната ,,пробита държава" Модерната война не се води вече с пушки,танкове и самолети,модерната война се води в мрежата.Поглъща и унищожава компании,организации и цели правителства.Колко много такива примери видяхме вече в световен мащаб.И ,,братушките" са едни от ,,царете"на тази война.

29

Мдам...

преди 4 години

Отвсякъде прозира дългата уродлива ръка на Кремъл. Те тия хакнаха не една и две световни институции, че нашия НАП ще им се опре! Това си е хибридната война на уродливото джудже.

28

Анонимен

преди 4 години

Я гледай, жив е той, жив е!