87

Зозо

преди 4 години

КОМУНИСТИТЕ СА ГОЛЯМА НАПАСТ. ВЧЕРА ГРУБО МЕ ИЗХАКАХА И ДОРИ НЕ СЕ ИЗВИНИХА И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ МИ ВЗЕХА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ЗА ДА МЕ ДЪРЖАТ В ХАКЕРСКО РОБСТВО

86

...

преди 4 години

20 г Хакер от 7г източва данни от НАП!!!??? Пичове вие сте долни тъ.и мъже дето искат да правят секс с други мъже!!! Не знам какво повече мога да ви кажа! Мисля си, че НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА ЗА ВАС!!! Просто вие ПОДПРАВЯТЕ ИЗБОРИТЕ КАКТО СИ ИСКАТЕ! И ДА ГОВОРЯ ЗА ГЕРБ-МАФИЯТА! ТО Е ИДЕНТИЧНО МАФИЯ=ГЕРБ ГЕРБ=МАФИЯ!!! Не можахте да сготвите Иванчев кмета на младост! И сега 20г хакер ми крадял данни от като е бил на 10 и това го е правил заради бай Тошо! Ей даже бай Тошо не беше ТОЛКОВА ПЛИТ.КОУМЕНТ!!!

85

Анонимен

преди 4 години

Първо беше руснак,после май беше черен,сега пък е 20 годишен българин,който още в утробата на майка си се е заканил на днешните управници да им отмъщава за Т.Ж.Ако не беше толкова тъжно,щеше да е смешно.Ейййй,властта,направиха ви за резил.Махайте се по-бързо,че ще затриете тази държава.

84

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалета.Ако хакера е наистина арестуваният 20-годишен хашлак,той още не е бил роден,когато Т.Живков е свален от власт.

83

Анонимен

преди 4 години

По Бай Тошово време нямаше такива работи. Съсипаха я тая държава!

82

Анонимен

преди 4 години

Този хакер още от 1989 г. е бил завербуван от КГБ лично от Путин и е бил много ядосан за свалянето на Тодор Живков и сега много мрази правителството. Сигурно е някакъв русофил.

81

Анонимен

преди 4 години

Ох, боже. Герберски простотии. Сега пак комунистите били виновни. Щото ГЕРБ хич не са ***.

80

Дарвин философ

преди 4 години

В Дания всичко е на хъртия и на гише.Компютърните документи и пари са измама.Днеска има ток утре -авария и нема ток и край....Да не говорим че в НАП заплатите са по 300 Е на месец кви компютърни спецове кво чудо...Компютрите са да решаваш задачи,да гледаш порно и да стреляш по мутанти...

79

Анонимен

преди 4 години

ХАЙДЕ ПАК ГЛУПОСТИ

78

ГОШО

преди 4 години

КОЛКО ФИРМИ КОИТО РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ ИЗНЕСОХА СЪРВЪРИТЕ СИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ДАННИТЕ С огромен брой имена на БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ и фирми, ЕГН-та, адреси, банкови сметки и суми, отнасящи се за ДДС и други данъци, акцизи, осигуровки и глоби СА СОБСТВЕНОСТ НА ЧАСТНИ ЧУЖДЕСТРАННИ ДРУЖЕСТВА? ЗА КАКВА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ГОВОРИМ ПРИ ОВА ПОЛОЖЕНИЕ? ИМА МНОГО ПО - ГОЛЯМИ ПРОБИВИ В СИГУРНОСТТА

77

Отговор

преди 4 години

До Воланд 75 Пълен потрес е това правителство. До кога ??? Ами докато БСП вземе властта. Ама няма такива изгледи.

76

Анонимен

преди 4 години

Службите да действат бързо и мощно. За това вземст по 2к заплати и седат. За такива ситуации Данс и Боб да мачкат ако. Това е сериозен пробив и няма време за приказки, денонощна работа и в затвора до доживот всички замесени.

75

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е някакъв русофил.

74

трайчо

преди 4 години

прав е човека, такива са, но какъвто електората на управляващите, такива са и те.Затова право на глас да имат само завършили средно образование и нагоре.

73

inatut

преди 4 години

Това да не е Благо водката или някое друго съветско пинокио.

72

на баба ви фърчилото

преди 4 години

Тия са болни мозъци, няма какво друго да кажа."отмъщавал на България, заради свалянето на Тодор Живков от поста генерален секретар на БКП." хахахахахбелия 20-годишен хакйер не бил роден още хахахахха

71

Нискочелов

преди 4 години

Правителството ви е бавноразвиващо се

70

Анонимен

преди 4 години

Аз пък си мислех, че се е ядосал на Армстронг дето кацна на Луната.

69

анонимен

преди 4 години

от вчера чета: правителството ви...... А ти сигурно си гласувал от чужбина за тях ...... а сега правителството ви....

68

Анонимен

преди 4 години

НАП са смешници. Искат със заплата по 700-900 лева, да имат ИТ суперспециалисти.