97

Анонимен

преди 4 години

на времето комисарите разтуриха руската империя сега на ред е европатаайде със здраве- който оцелее де

96

Анонимен

преди 4 години

Отврат.

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен101И в мен. Напълно това име подхожда за главен комисал на еврогейското царство. Освен това вървят слухове за големи далавери в министерството на отбраната,за поръчи,на кото тя е била министър.

94

отАв$тралияСидней

преди 4 години

докато големи компани като WW избират да правят индустрия извън ЕС и предпочитат Турция пред БГ или която и да е друга ЕС държава, значи имате голям проблем с който да се борите, а не разни ИК и жендарски глупости. Не можеш да кажеш на една компания къде да си отваря заводите, но като политик можеш да направиш среда която да накара самите индустриални компании да искат да дойдат в ЕС. Щом това не можеш да осигуриш не мисля че някой го боли вече за тоя ЕС щом преоритети са му само ИК и жендарии

93

Анонимен

преди 4 години

Като чуя че някой започва да преизпълнява срокове и ме налягат едни спомени . . .

92

Пенчо

преди 4 години

като четох, четох (Пенчо бре, чети!) разбрах, че каката успешно е съсипала германската армия. И още по книгите пише, че един начин да се отърве човек от такива успешни хора, е да ги повиши. Ама от много четене май ми се е замаяла главата.

91

Идеалист

преди 4 години

808 3 !ОТГОВОРИАнонименпреди 3 часаСедем деца е родила жената, не вярвам да и е все тази за съдбата на Стария Континент.Семеството на Гьобелс е изтровило осемте си деца преди да се самоубият. Така, че и това не е гаранция. Тази е джендърка и соросоидка. Господ да се смели над Европа. Очаквайте след НГ, ИК да се наложи със силата на европеските закони и геската полиция да тръгне да раздава правда!

90

Па', съм Я

преди 4 години

Е, тая веке не я ли избраа.

89

Анонимен

преди 4 години

Никаква "визия" не виждам, освен тотално разпускане на целия европарламент, не казвам Евросъюза. Дано намерят по-евтина форма на координация, ама надали...

88

Анонимен

преди 4 години

А насилието над мъже не е ли престъпление?!

87

Анонимен

преди 4 години

еврейче милото...

86

Анонимен

преди 4 години

"...г-жа фон дер Лайен предложи по-амбициозни цели за намаляване на емисиите - от 50% до 55% преди 2030 г..."===Поредната свръхамбициозна, гръмка и... неосъществима цел. Казваме "намаляваме емисиите с 50% до 55% до 2030 г." и ХОП, емисиите са намалени. Урсула фон дер Лайен е типичният демагогстващ политик с гръмки обещания и нищо по същество. Лошото е, че други вече няма. Всичкото е борба на егото за постове и слава.

85

Анонимен

преди 4 години

Ние вече си имаме Изборен Кодекс, мерси!!!

84

Анонимен

преди 4 години

ЕС и САЩ са като скачени съдове.Наскоро и Президента Доналд го напомни.Всичко трябва да е на едно ниво,иначе накой съд може да се счупи от претоварване.

83

kukla

преди 4 години

Тезисите на Урсула не е ясно с кого са съгласувани. И колко ще бъдат спазени. И пари от къде щи дойдат. Вчера една от главните новини в Гемания е, че се предлага закриването на половината болници в страната. Може би така ще се спестят пари ще за нови климатичносъобразни производства, истанбулски агитационни материали, обучение на жени за шефки. А ляля Меркел уж обещаваше нови болногледачи на германските старци.

82

Анонимен

преди 4 години

ПрезидентаДоналд Тръмп,наскоро тоитна пост,в които призова някой конгресменки да си ходят там от където са дошли.А какво ще става на шахматната дъска в ЕС,само можем да гадаем,но не и да го променим.Щом и М.Ф.-то се е заинтересувало от ЕС значи положението и в ЕС не е много розово.Предполагам ще се затягат коланите и управлението ще е ръчно.Автопилотът ще бъде изключен.Въпросът е какво ще правим ние с гайдите за в бъдеще,защото фондовете ще пресъхнат а разходите ще скочат?

81

Анонимен

преди 4 години

Това,че е родила цяла колония,незначиавтоматично,човешки плам при немцитеИК- щом я промотира,тя вече е покосиланадеждите за живот.Ще слушка върхов-ния равинат.Нещо много фейкове каза,особено за минималната заплата.Ако я изберат и казвам името в черкваи каквото се нареди Отгоре.

80

Анонимен

преди 4 години

Мути Меркел изпадна в психо криза,след като Президента Доналд Тръмп посети Европа и най-вече страните от антихитлеристката коалиция,които са победители и основоположници на ЕС,но не като политически а като икономически съюз.И разбира се подкрепи Франция вместо Германия,с което подсказа пътя на ЕС за в бъдеще.Та каквото и да става за в бъдеще от нас нищо няма да зависи.Покупката на ф-ветего доказва.Та затова и изборите в ЕС бяха една гротеска,както и избора на председател на ЕК.Който посочат те

79

до 82

преди 4 години

разлика няма, Мандата на Урсула Ще е 5 годишен!!

78

Анонимен

преди 4 години

Ниюо и няма,добър избор е, много елегантно подлива водица на американците