117

Анонимен

преди 4 години

Западна Европа става ислямски халифат. Европа ще остане само в славянско-православния свят. Ние ще си запазим културата, а на запад нека опитите за раждаемост от мъжко упе да продължават. https://youtube/watch?v=IhXT6XrxH_MСкоро Турция ще се подмазва на България за парче хлебец като се вдигнат на възстание кюрдите и лазите

116

Анонимен

преди 4 години

Колко ще е минималната европейска заплата ако ще е 400 евро мИрси

115

Анонимен

преди 4 години

целият ес мес е куха история

114

Анонимен

преди 4 години

НАКРАКТО:КОГАТО *** СА ИЗВЪН ИГРАТА Е ДОБРЕ

113

Констатация !

преди 4 години

Щом БСП троловете ***, значи изборът е добър !

112

Анонимен

преди 4 години

Цяла Европа е овладяна от протежетата на Сорос в отделните държави и бъдеще този ЕС в този му вид няма.Как да се откажат от ЕС хора като Лилето Павлова след милионите , които прибраха от там? Лъжат хората ,че благодарение на ЕС можели да пътуват , а това право на хората е било гарантирани още преди десетки години преди падането на Берлинската стена,но от Запада се правеха на велики.Благодарение на това наше членство в ЕС ни заляха с отровите от цяла Западна Европа и ние сме доволни.

111

Анонимен

преди 4 години

За тази програма не трябваше ли да се гласува преди евроизборите а не след тях да ни свеждат програмата? България трябва за да се оправи да напусне диктаторския антиевропейски съюз. ИЗБИРАТЕЛИТЕ БЯХА ИЗМАМЕНИ ОТ ОТТЕГЛЯНЕТО НА ОСНОВНИТЕ КАНДИДАТИ И ПРОБУТВАНЕТО НА ЗАДКУЛИСНАТА КАНДИДАТУРА НА ТАЗИ НЕМКИНЯ БОРКИНЯ ЗА ИСТАНБУЛСКИ КОНВЕНЦИИ И УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЕВТИНИТЕ ИЗТОЧНИЦИ НА ТОК В БЪЛГАРИЯ, ВЕЧЕ ДОСТАТЪЧНО УНИЩОЖЕНИ ОТ ГЕРБ-НЕМЦИ-ДИВЕРСАНТИ В БЪЛГАРИЯ

110

Анонимен

преди 4 години

Някой от вас тука знае ли коя е жената на снимката въобще а в Германия не да ли сте ходили на ексурзия а дали сте живяли там поне 10 г за да има какво да коментирате тука , май никой от 115 те коментара

109

Кройф

преди 4 години

Накратко обещава педеризация и бедност маскирани като "екологичност". Верно ще е мизерия обаче ще е толерантна и екологична мизерия.

108

Анонимен

преди 4 години

Урсула:Ура за джендърите!Май се насадихме от трън,та на глог,че е по-висок.

107

!?!

преди 4 години

Вече си мисля, че Великобритания ще направи добре с този брекзит.

106

Анонимен

преди 4 години

БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ?????

105

отегчен

преди 4 години

Демек, немската Цачева.ШЪ СЪ УПРАЙМ.

104

Прос Селендур

преди 4 години

Още едно доказателство че в Европа няма мъже годни да управляват...

103

Анонимен

преди 4 години

БЕЗ ВОЕНЕН БОТУШ,НЯМА КАК ДЪРЖАВАТА НИ ДА СЕ СПРАВИ,МАКАР И ЖЕНСКИ,НО НЕМСКИ

102

Анонимен

преди 4 години

До KromТИ ЗА ЕВРОПА НЕ МИСЛИ- ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ ИЗБРАХМЕ КОЙ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ВСИЧКИ НАС, ДА ИМА И ТАКИВА ДЕТО ТОЧНО НЕ ЗНАЯТ НАПРИМЕР ЗАЩО В ЕВРОПА ИМА ДВА ПАРЛАМЕНТА- ТИ КАК МИСЛИШ- В ЕВРОПА ИМА ЛИ ДВА ПАРЛАМЕНТА.

101

Krom

преди 4 години

В свят в който Америка доминира военно и се държи като лошото момче от квартала, руснаците са амбицирани да се върнат като военна суперсила, Китай засилва и военно и икономически, Турция е непредсказуема и води към Нео Османска империя - Европа ще гради "зелено бъдеще"?! Направо епохално. Мисля, че европейците просто трябва да изметем веднага тая ***. Всякак. Инак Европа ще бъде тотално изхвърлена от всички писти - военна, икономическа и друга.

100

Krom

преди 4 години

Сериозно ли?! Чета и ми се реве. Определено винаги съм бил евро оптимист, но тая *** ще е.бе май.ката на Европа. Зелена Европа, толерантност към бежанците, присъединяване към Истанбулската конвенция?! Това ли е визията на тая крава за бъдещето? Меркел по две. Европа приключи. Меркел успя да натресе тая първескиня на главите на европейците. От тук насетне - разпад и пак разпад. Тая е зло за Европа.

99

Рада Дълбоката

преди 4 години

Ще налага и обща минимална заплата в ЕС....да ги видя западнаците как ще се бъхтят за 250 евро на месец...

98

Ходжа Исмаил

преди 4 години

Зеленото е цветът на Исляма...сящайте се...