11

Жо

преди 4 години

До Анонимен 9 "До Жо"ТУНЕЛ, дълъг километър и половина- това са най-малко 1500 куб. м. пръст. Те могат да напълнят 75 ТИР-а. Няма как толкова много пръст да се извози от затвора.

10

Анонимен

преди 4 години

Изглежда като типично нашенско мутре без Адидас атрибутите. Благородна осанка, одухотворен и интелигентен поглед от достатъчно близко разположени очи.

9

Анонимен

преди 4 години

ТОЗИ Е като чавдарче в сравнение с трибуквените "партии" в България и сапътстващите ги трибуквени групировки

8

Анонимен

преди 4 години

До ЖоЩото на 1 км от строго охраняван затвор сигурно има доста охрана поне така си мисля.Дори и да са копали от другата страна все на някой би му направило впечатление...Затва казвам,че и пазачите на затворът са били в играта.Сигурно и ръководството на затворът.Те затва са го пратили в САЩ за да не миже да бега.

7

До 3:

преди 4 години

Нормално е... на хората им е интерсно как е стигнал до тука, книги има за него, филми има за него, какво ли не... за много серийни убийци също има филми, книги... квото се сетиш. Запомнени са вовеки веков... така е, ако искаш да те помни историята или стани някъв откривател на нещо или стани някъв като него... иначе минаваш и заминаваш :D

6

Жо

преди 4 години

До *** глава затриваЗАЩО си мислиш, че километровия тунел е копан от затвора в посока извън затвора, а не е обратното?Неговите хора, които са извън затвора са копали.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Тва са единствените хора които дават работа и хляб на цели региони в Мексико.Понякога даряват пари за операции,друг път плащат ученето на някои от по-умните (предимно адвокати,химици,лекари)-хаха.По правило са меценати даряват много за изкуство.Без тях съма народ ще измре от глад.Същата работа е бил и Че Гевара.За едните е бил наркопласьор и терорист.За другите-строител на училища,болници,хранител на вдовици и сираци същински Робин Худ.В ония райони е така.Хората нямат много избор.

4

Snorky

преди 4 години

За бягството не е изкопал тунела той, а неговите подчинени.

3

Анонимен

преди 4 години

"Масивни" престъпници се превръщат в легенди и герои.Светът ли върви накриво или е нормално?

2

гъз глава затрива

преди 4 години

Ако се беше покрил след бягството от затворът посредством тунел в което 100 на 100 са участвали и надзирателитр защото съгласете се все пак затворник да изкопае 1 км тунел в скалите сам... И мани другото ми на никой да не му прави впечатление че някой блъска с кирката дни и нощи наред нещо не ми се вярва.. Та ако се беше покрил и да си направи една-две пластични операции и лекинко така на някой от островите на Индонезия (17600 на брой) на сянка щеше да си живурка дълго и почтено до края на дните

1

Хах

преди 4 години

Тая торба с л.*** е убил индиректно милиони. Да гние в най-долния американски зандан доживот