31

Анонимен

преди 4 години

До asdfИ кой е? Според тебе...Неговото холограмно изображение?

30

asdf

преди 4 години

А дали този ввзатвора е Ел Чапо. Само това се питам.

29

Анонимен

преди 4 години

Каквото търсил - точно това намерил.Сега ще ми командва дедовия.

28

Анонимен

преди 4 години

СКОРО И МЕДИЙНИЯ ЕЛ ЧАПО ЩЕ ОТИДЕ В ЗАТВОРА.

27

Сп???нс

преди 4 години

Причината за залавянето му се крие в едно от заглавията на статии по темата "САЩ издирва 12 млрд. долара..."

26

Анонимен

преди 4 години

Звучи ми като извадка от Съветските хроники,каквото и да ви кажат медиите, просто нямате избор, това е....

25

Анонимен

преди 4 години

Той става толкова богат, че дори списание Форбс го включва в списъка си на ***милионери""""кой ли ги пише тези статии ??

24

Бай Димитър

преди 4 години

Моля ви да коригирате височината на бандита. По-нисък от 2 сантиметра не може да бъде! Мизерно същество, което е получило заслуженото! В зандада до края на мизерния си живот!

23

Анонимен

преди 4 години

Точно така.Българите сме пиячи, не пияници. Не ходим в Швеция да подкарваме таксиметрови автомобили без книжка.

22

Анонимен

преди 4 години

Алкохолът и цигарите са единствените легализирани стоки, въздействащи на нервната система. А и не можеш да сравняваш наркотици с напитки, с които човечеството е "отраснало". Който не може да пие, да не пие!

21

???

преди 4 години

По долу в коментарите чета как обвиняват Чапо за това че е тровил хората с наркотици... Ами тези които произвеждат и продават алкохол и цигари не тровят ли хората? Тях защо не ги съдят, те неса ли убийци? Никой на сила дрога не дава, хората сами си търсят и сами си дават парите! Най доброто решение е, наркотиците дрябва да се легализират със закон, точно като алкохола и цигарите! Хем държавата ще печели от данъци, хем няма да има картели и гангстери които да всяват страх в населението!

20

Анонимен

преди 4 години

"НАПРОТИВ ЗА ВСЯКО ОТДЕЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТРЯБВА ( както в САЩ )ДА ИМА ОТДЕЛНА ПРИСЪДА"А как точно ще излежи няколко доживотни присъди? Реално ще излежи една доживотна присъда за дадено престъпление, а за останалите за които е получил доживотни присъди няма да изтърпи наказание.

19

Анонимен

преди 4 години

"Щото ако му падне доживотната или го оневинят по нея го пускат."Доживотната без право на замяна е измислена за тази цел, за да не даваш по 5-6 доживотни присъди, което е физически абсурдно наказание.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Щото ако му падне доживотната или го оневинят по нея го пускат.А ако има да кажем 5 доживотни му остават още 4 доживотни или 400 години затвор.Тва не е като в Бг за 5-6 трупа да му дадат 7год от които да излежи 2 и да го пуснат да си лекува късогледството на лявото ухо.

17

Анонимен

преди 4 години

Да добавяш допълнително наказание към вече съществуваща доживотна присъда е като да се опитваш да изтезаваш труп.

16

Анонимен

преди 4 години

"Прокурорите са поискали доживотен затвор, плюс допълнителна 30-годишна присъда, заради използването на огнестрелни оръжия."Това никога не съм го разбирал- осъждаш някого на доживотен затвор, дотук добре. Какъв е смисълът от допълнителни години или още доживотни присъди? Реално го осъждаш на допълнително наказание, което е невъзможно да понесе.

15

бай ганю

преди 4 години

не се сещам за някой навлязъл в този тип бизнес от охолство и скуканедоимъка и липсата на алтернативи принуждава мечтатели за бързи пари да рискуват но този се е поувлякъл с много неща

14

за 1

преди 4 години

До ХахЕЛ ЧАПО Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА КРЕАТУРА СПЕЦИАЛНО ОТГЛЕДАН ЗА ДА ТРОВИ АМЕРИКА НО ВЛАСТА СЕ СМЕНИ И ГО СПИПАХА ВЕДНАГА. СКОРО И МЕДИЙНИЯ ЧАПО ЩЕ НАВИРИ КРАКАТА

13

Анонимен

преди 4 години

ДЕМОКРАТИТЕ ПАДНАХА И КРАЙ

12

Анонимен

преди 4 години

Да му дават всеки ден микс от неговите шитни, докато превърти напълно.Това ще е едно добро решение за всеки, който съсипва живота на стотици и хиляди.