12

Активист на БКП

преди 4 години

Тава е бъдещият кмет на София ! Запомнете !!!

11

мак

преди 4 години

Искат да набутат туристите в хотелите. Разбирам, че върху дюните не може да се разполагаш, но ако се намерят други места за къмпингуване, ще е ок. Явно някой има интерес такива места да няма. Но за нов бетон ще се намерят.

10

шматка

преди 4 години

Браво Мая.Мачкай тези алчни мафиоти.Ако и КС не спре този чисто лобистки закон отивай в Брюксел.Аз съм гражданин на тази държава и не може да ми ограничават правата.

9

избирател

преди 4 години

Демокрацията в България повелява,ако сме скътали някой лев за почивка да ги похарчим в комплекса на някой "НАШ" човек.....

8

Анонимен

преди 4 години

До тар ***"Тая наистина е на всяко гърне мирудия."Ами то това... е работата на омбудсманите по принцип, връзка между властта и проблемите на гражданите особено по наболели въпроси ?!

7

Анонимен

преди 4 години

Популист тежка категория както винаги, завинаги ще си остане куха лейка с голяма уста.

6

Анонимен

преди 4 години

Тая се е взела насериозно и вместо да защитава сериозни каузи е тръгнала да политиканства

5

Анонимен

преди 4 години

приемат се закони на килограм само и само мафиотския бизнес и отрасли да не фалират. някой трябва да ходи в тия хотели с крадени пари от фондове. следващата стъпка е да забранят велосипедите, за да може да тръгнат нагоре продажбите на автомобили... гениите на технологичната мисъл се събрали на едно място! хидроинженера Доган, бизнесмена Прасевски, пожарникарската команда и творят ли да творят закони и правилници и уредби в тяхна полза! ДОКОГА БЕ! КОЛКО ОЩЕ ДЕЦА ЩЕ ПРОГОНИТЕ ОТ СТРАНАТА?!?

4

Анонимен

преди 4 години

Евтин популизъм на квадрат.

3

Стафидко

преди 4 години

Станишев е виновен.

2

тар Дебил

преди 4 години

Тая наистина е на всяко гърне мирудия.

1

Анонимен

преди 4 години

Я,как предизборно се сети Другарката мая ! Ми провери на кого са хотелите и бетонът по черноморието за последните 30г ! - Всички са твои Другари от бифшото Бкп и настоящо Бсп и Герб.