32

Анонимен

преди 4 години

Целта е да се тероризира народа, да се притеснява по всякакъв начин. хората да ходят по хотелите и да пълнят джобовете на гадните капиталисти. Това че хотелиерите съдират кожите на хората, хранят ги със съмнителна храна, че може да хванеш болести, да се сблъскаш със всякакви отвратителни особи, да не можеш да останеш сам със природата. Да те одерат за чадър, за шалте и какво ли не. Овцете да бъдат набутани в кошарата и да им вземат парите. Гадна е нашата държава.

31

Анонимен

преди 4 години

Черноморието е само по себе си романтика.Познавам някой idyо,ти отбетонния колхоз.Тебнямат човешки видв лицето,т.е.,има неща от Небето.Оттамсе казва къде ,колко.Както казва еднапреподавателка в униветситет,перефра-зирам;когато казваш нещо,ти сиотговорен пред невидима същност.Такае и с действието на дадено място,щотоДухът ще си иска своето,но докато сестигне дотам,иска време и страдание.Поглеждайте и в тази посока!

30

Анонимен

преди 4 години

Че какво му е лошо на бетона. Не газиш из калта, не настъпваш *** на природозащитници.

29

Анонимен

преди 4 години

Супер Мая в подкрепа на акащите из храстите.

28

Анонимен

преди 4 години

Сестра Галева да ходи при галеви да си къмпингува.После мая ли ще им извозва *** на катунарите от плажовете.

27

vlady

преди 4 години

Мая Манолова поне се опитва да не бъде само дубльор на архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян с голям бюджет. Предните омбудсмани само дублираха временния архиерей архимандрит Абгар Ховагимян и харчеха куп държавни пари.

26

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам БСП, ама харесвам Мая, държи се като човешко същество за разлика от мутиралите в момента.Това за къмпинга....да забраниш на българин да си разпъва палатката в собствената му родина, си е самоубийство.

25

Анонимен

преди 4 години

До ПешоМного ясно, че няма да има такива места. Забраната е с цел да не позволи хората да имат възможност за такова нещо. Да ги застави да ходят по бетонираните клоаки и да плащат по 20 лева за размразена вакумирана пилешка пържола. Лагери за къмпинговане няма да има. Дори някой да отворят, ще бъде бутаница, чалка и лоши санитарни условия без досег с природата ала отворен концентрационен лагер. Това са плановете на "нашите" управници. Манолова тук има пълно право.

24

до 24

преди 4 години

С тоя руски направо си за следващ сезон. Ти си направо Пушкин! Такъв талант, а как петушок шпарит. Казвам ти - всичките рускини са твои!

23

Го4о

преди 4 години

Мая е ФРЪЦЛА-ПРЪЦЛА!

22

човек

преди 4 години

До: стратегСтратеже, като не и се удава руския пиши на български бе! Ще те разберем!

21

И пак мутри!

преди 4 години

И така до другата година! Едно и също нещо се дъвче ежегодно! И до разбирачите - плажната ивица, пътищата, язовирите, реките и т.н. са ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. Не може да си заградиш плаж и да е твой. Може да го почистваш, да осигуряваш разни шезлонги и т.н. услуги срещу наем. Но не можеш да ПРИНУЖДАВАШ хората да ти плащат за нещо ТЯХНО! И какво получава клиентът? Фасове в пясъка, такса паркинг (за асфалтиран път от Държавата?) За нещо, което от ДАНЪЦИТЕ плащаме ни ЦАКАТ пак??

20

Стратег

преди 4 години

До ТонкатаНАТО? НАТО, етот не проблем об моих сверхчеловечески сил;))) (Твой "Дядя Ваня")

19

Анонимен

преди 4 години

Ми, то по хубаво че няма хора по плажовете. Така за нас ще е по спокойно.

18

Анонимен

преди 4 години

А откъде накъде ще може всеки да си инсталира палатката където му е кеф?

17

Анонимен

преди 4 години

Единия постоянно вето ,тази постоянно жалби.И в двата случая нищо ,само пушек.

16

Пешо

преди 4 години

Забраната трябва да се предхожда от подходящи места с добри условия за къмпингуване. в никакъв случай не трябва да е "диво", сиреч "оакващо"!

15

Анонимен

преди 4 години

Браво на новия кмет на София.Само така.

14

Стратег

преди 4 години

До ТонкатаТонка, трай си;))), че и твоето име виждам в базата данни на НАП. Големи прегрешения имаш ти;))) А, на българите ще кажа: "Не безпокойтесь, товарищи, для моих танков, преградьi, нет" ( Ваш "Дядя Ваня");)))

13

шматка

преди 4 години

До 13Как да промениш когато всички хотели са на наши хора и са построени с единствената цел да перат пари.Ето сега прокараха закон пак в техен интерес.