12

Факт!

преди 4 години

Елтън Чон певала пък го изкараха гейниялен музикант.Тропа на едно пиано на два тона и се провиква като овчар през 3 секунди Ооо Мейд ин Инглънд.А то мейд ин инглънд никога не е имало.Пълни карикатури.

11

Българка

преди 4 години

След 70 години го реабилитираха.Дали ще стане от гроба да си вземе наградата?

10

Хехе

преди 4 години

Всъщност основната работа по енигма свършва един французин който е в германия контраразузнавач той издава бая кодове второ откриват една немска подводница със самата машина и кодове за нея.Полските нещастници и "математика" ***.дера.стин стават на мода след това щото са удобни на наглосайсонците основни разпространители на гомосекса поради високите нива на геьове в Англия и Сащ.

9

Факт!

преди 4 години

Плякат го там щото е бил певал колко е гениален е въпрос на друг разговор.Елтън джон Тюринг Меркюри все певали излизат от тия англосакси.Пъка на мъже се правят иначе

8

По тъп коментар от#1

преди 4 години

След разкодирането на енигма, понеже англичаните не са знаели, че германците са знаели за разкодирането и са започнали да пускат фалшиви съобщения, когато са разбрали, че не са разбрали навреме, че германците са разбрали за разбития код, са решили, че не могат да решат този проблем и докато решат какво да правят, тя войната свършила.

7

Анонимен

преди 4 години

А създателите на "Енигма" ги няма като популярни лица!!!!Преди да бъде разшифрована, кодовата система е създадена, сертифицирана, внедрена и дълго използвана. И е прав коментарът за поляците.

6

Анонимен

преди 4 години

Първите резултати по дешифрирането на кода "Енигма" са в Biuro Szyfrów (специално подразделение на полското военно разузнаване) работещо по проблемите на криптографията и криптоанализа.Водещите криптоаналитици на бюрото, които имат заслугата за разшифроването на "Енигма" са Мариан Реевски, Генрих Зигалски и Ежи Рожицки.

5

Анонимен

преди 4 години

1, личи си че си правен в в *** от пиян английски моряк, я как си разказал автобиографията си в две изречения.

4

Анонимен

преди 4 години

По-*** коментар от първия трудно може да се намери в нета.

3

Ангела Треперкел

преди 4 години

Нормално, той е гей. Ако беше и евреин щеше да е на 100 паунда. Но гърбавите носове в БългАрия не вървят. Ние Арийците ги изпровождаме със шутове.

2

Waffen SS

преди 4 години

"""Работата му е ключ към невронните мрежи, които се използват днес в диагностика на ракови заболявания, в самоуправляващи се автомобили. Тя ще намери приложение и в бъдеще във все още неоткритите технологии", заяви един от шефовете на "Bank of England"Това са големи заслуги с поглед в бъдещето,но има една още по-голяма заслуга в очите на неолибералното и демократично о-во,а именно бил е отчаян хомосексуалист,няма да се изненадам ,ако това е капката наклонила везните за неговия избор

1

Анонимен

преди 4 години

Този Алън Тюринг е от българско потекло! Според архивни документи, дядо му веднъж е посетил Варна като моряк и прекарал половин ден там. Не е *** някоя буллгарска *** но само този факт, че дядо му е бил веднъж в български териториални води е достатъчен довод Алън Тюринг да се счита за българин! Както е случаят с българина Джонатан Асофф, създателят на компота ... ууупс ... компютъра!