32

лошав човек си

преди 4 години

До Анонимен 32Много е труден въпроса !:)

31

Анонимен

преди 4 години

Кога ще има пари с образа на, някой от великите чернокожи математици, астрономи, инженери или икономисти?

30

човек

преди 4 години

До: 26 и 27O, sancta simplicitas!Боже Господи, Исусе Христе и Света Богородичке!Ще се прекръстя с двете ръце за по-сигурно!Ще се помоля и на Буда, Йехова, Аллах и Зевс!Ако не беше приносът на Алън Тюринг, сега щеше да изучаваш в училище официалния немски език. Ако изобщо те признаят за "Юберменш".Москва щеше да се управлява от гаулайтер.А битката при Сталинград щеше да завърши с победа на Вермахта!Тюринг допринася за разбиването на кода на машината Лоренц, не е само Енигма!

29

не защото е гей

преди 4 години

До АлексА защото с норвежкото си приятелче тичат голи по улиците на градчето,хилят се като ненормални,и се задяват!И хората се възмутили!Просто грубо нарушават обществения ред!А гейщината е бонус!Днес би се отървал само с предупреждение!

28

Нигърс го хоум

преди 4 години

Кога англичаните ще турат на некоя банкнота облик на индииско-пакистански войник.Че и ПСВ и ВСВ дължат на влачене на пушечно месо от цял Свят.Сега обаче Индия е отделна държава и нещо не могат да влачат войски а техните са мъце с поли като тоя от снимката.

27

Изпреварващ

преди 4 години

Англичаните много обичат да се изкарват пабадители и асвабатилети.Обаче само фактът че са остров и има вода ги спасяват от превземане както Франция 1940.география кво да я праиш *** то късмета е до време.Поради същата тая география икономически са изцяло зависими от САЩь колкото и да се напъват Брекзит няма да има.Що не напускат нали щяха да бягат.Пълни глу.паци!Между другото има острови около Франция които са британски и са били под нацистка окупация и са освободени чак след падането на Берлин.

26

Иванов

преди 4 години

Нищо не е открил тоя. Не заслужава да бъде на банкнотата. *** то и кралицата им нищо не е направила, а е там.

25

Факт!

преди 4 години

Всъщност цялата енигма е разбита след като залавят немска подводница с машината роторите и кодовете.Тоест немците им дават на тепсия всичко.никакви поляци няма нито певали "математици".Естествено и певалите и изкарването на поляците като гениални са удобни на САЩ и Англия.То държава Полша не съществува ами е изкуствено създадена.Половината полша всъщност е била източна Прусия другата половина е била на царска Русия в началото на ВСВ те я разделят както е било преди ПСВ.Полша е създадена след ПСВ

24

Ninja

преди 4 години

Типично, преди 70 години го убиха индиректно, защото обича кочове ...сега го слагат на парите си ..... баси безочливите пичове ....

23

преди 4 години

До АлексЕнигма е разбита от поляци дълго преди Тюринг да научи за нея. Тюринг създава машина която да троши кода, но теорията е полска. Има и книга по въпроса. Англичаните не искат да го прознаят това обаче.

22

преди 4 години

Освен това Тюринг е бил гей. Предполагам затова Нютон няма да е на най - новата банкнота.

21

Алекс

преди 4 години

До АнонименТи *** ли си бе? Тюринг е разбил нацистките комуникационни кодове и е създател на първата машина за алгоритмична синхронизация, какъв елит те гони? Пак добре че му признават постиженията сега. По негово време, за заслугите си, изгнива в затвора защото е гей.

20

Анонимен

преди 4 години

Пък за тюринг типично за англичани.Няма да е образът примерно на някой лекар или друг който е спасявал животи, а на най-полезния тоя дето е помогнал англиския политически елит да продължи да има държава от която да краде.

19

Бай Иван

преди 4 години

Хубаво разбил кода на някаква машина, но неговата Великобритания влиза във войната чак, когато германците отстъпват във Варшава и е ясно кой ще победи, така че приносът му е по-скоро научен, отколкото военен ;) !!!

18

Анонимен

преди 4 години

От 17 дето още не са се накрали достатъчно да се донакрадат но без опасността ЕС да им държи сметка.Да ама тия лъжи много бързо лъснаха потока от българи и румънци така и не дойде големия проблем се оказаха свободно влизащите ислямофашисти а Англия става все по-зле за самите англичани да не говорим че лъсна че работата дето в Англия я работят българи и румънци акгличанин не ще и да чуе да я работи че и за толкова пари.Сега се замислят дали да излизат.Че резила стана вече.

17

Анонимен

преди 4 години

бойко на стотачката КОГА?

16

Анонимен

преди 4 години

Някой пита защо Англия не се маха.Ще ти кажа защо.Защото тамошните политици направиха същата измама като нашите но по-успешно.Нашите откраднаха един куп еврофондове че да построят една телена ограда по границата а сега Симеонов обяснява как ще внасяме работна ръка от същите държави от който идват мигрантите дето уж ще ги спира оградата.В Англия пък си играха със страховете на хората с лоши българи и румънци дето щеои да ги наводнят и да се изселят при тях.А целта беше тия от политиците дето още

15

Мотенкопф

преди 4 години

Наистина има големи заслуги прав си след като откриват машина енигма с роторите и кодояете кое кво значи на тоя работата му е била да се фане за палците и да се надупи.Наистина гейнялен математик.

14

Totenkopf

преди 4 години

Въпреки заслугите му, само няколко години след края на войната - през 1952 г. Тюринг е съден за хомосексуалност, която по това време се смята за престъпление във Великобритания. Типично за глупавите агличани, трябвало е да работи за немците.

13

Минаващ

преди 4 години

А бе кво стана с напускането на Инглънд що не се махат.