390

Анонимен

преди 4 години

Гледахме как министър Данаил кирилов инспектира системата за разпределения на делата.По скоро стана нещо като скеч или стенд ъп перфрорманс, но това е друга тема.Това ,което искам да кажа е ,че сте трагични и ако не беше тъжно , щеше да е много смешно

389

:))

преди 4 години

До !:)) Защо да не са примерно китайски хакери, а турски, а сръбски, а ..., а немски, а ... ? пп. Бълг. данни от НАП са интересни единствено за руснаците ли? Всички посочени и непосочени по-горе са приятели лично на Боко, а руснаците не, тъй ли?!? :))

388

Анонимен

преди 4 години

ХИБРИДНА ВОЙНА НА МОСКВА.

387

М, да ...

преди 4 години

До !Мразите и сте се фиксирали в русофилите! Не сте обективен, а сте пристрастен /към омразата/! А бъдете реалисти? Става ли?

386

!

преди 4 години

Това е хибридната война на русофилите и Путин срещу България и САЩ. Само болен мозък не може да разбере че в тази схема имат пръст от москва. Само от раша имат специалистите да разбият толкова сложна система като тази на НАП създадена от специалисти от САЩ и защо ли?Защото с тези данни от нап руските агенти ще започнат да изнудват българите да гласуват на предстоящите местни избори за тези които те решат, т.е за тяхната пета колона.

385

Ала-Бала

преди 4 години

Долно управление, с което един хакер се подиграл!

384

Смях

преди 4 години

Ако някой е срещнал руски хакер, му кажете да спре да пише на английски, обидно е някак си за руски хакер.

383

М, да ...

преди 4 години

Ах! Дали тази уж хакерска атака не прикрива изтичане на инфо по стандартни канали, характерни за тези географски ширини? Обикновенно по тези земи нищо секретно нема стига да имаш/познаваш подходящият "човек" / наш човек/ на подходящото място! :)) Секретност/тайни и разграден двор как точно се връзват?

382

Анонимен

преди 4 години

веднага да пуснат белия хакер Данаилчо Кирилов да отмъсти като хакне хакерите, които ни хакнаха... той горкия му е трудно да говори...

381

Анонимен

преди 4 години

Сега да му мислят всички руснаци, женени за българки! Щото никой не се съмнява, че истинския хакер е казал истината за себе си! Даже си е дал координатите, които се пазят в редакцията.

380

Анонимен

преди 4 години

е щом и имаш имейлът, значи ги ловиш на мига, без никви ядове! Просто слизаш долу на входа, виждаш коя е пощенската им кутия и кое е името и се качваш горе с дансаджии! Нали така?

379

Рамбо

преди 4 години

Винаги Русия има пръст във всички конспирации. Даже не са си направили труда да го пуснат от някакъв чужд адрес защото се считат за недосегаеми. Каква е една дребна България с някакви недорасли за тях компютърни спецове. Правят го защото взехме по-добрите F-16 а не техните железа с американско-китайска електроника...

378

Анонимен

преди 4 години

Хакерчето им прави добра услуга на властващите. Сега ще източат още няколко десетки милиона за повишаване на сигурността на информацията, а ефектът разбира се ще е, че ще стане още по-зле.

377

Анонимен

преди 4 години

Смях !!! Преди време като изчезна бившия шеф на разузнаването - Петко Сертов, след един месец търсене, накрая жена му го намери важното е, че сега ще се направи "анализ"

376

Анонимен

преди 4 години

Тоя умен човек, МВР шефът, ще ги фане сичките! Само да внимава за къде ще ги фаща!

375

Логика

преди 4 години

Ако хакерите са успели да осъществят несанкциониран достъп до НАП сървъра (което не е толкова лесно и изисква специални знания и умения), толкова ли са *** да си оставят е-мейла? Това че е оставен явно и е "руски", вони на провокация от същия род както и "химическото оръжие" размахвано в епруветка от Колин Пауъл от трибуната на ООН. Кого заблуждават некадърниците от нашето вътрешно министерство? А? М?

374

Ели, бре Аркадаш

преди 4 години

то мейла може и да е от Зимбабве, мъ това ни значи, че са ЗИМБАБВИЙЦИ.Боже, в каква държава живея.Радват ме децата, печелещи медали на олимпиадите, но и те за жалост бягат от БГ.

373

Анонимен

преди 4 години

От империята на Злото само Зло !.....пък после се питат, защо никой не иска да има нещо общо с москвичи.

372

извод

преди 4 години

Това е на дедо Тръмп работе.Неговите пипала се простират по цялата земя,да смучат.Онзи ден-златото в челопеч,вчера-тецовете Марици ,днес- фърчила,....Е,ми ний кога ще живеем.Не става въпрос за винетутата,а за народа.и

371

Хакната е папката

преди 4 години

"краси" където са били фаиловете на нашия т.н. елитскоро ще стане ясно как са ни крали управляващите политически поддлоги на юдо-масонския елит народен съд и бесило ви чакат предатели гадни !!!