430

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че китайците ни хакнаха ...Само те имат менпауър-а да използват данните на нашите 5 милиона българи без даже да се разбере, кой китаец на кой българин е използвал личните данни...Може и на томбола да ги разиграят по някоя телевизия...И нашите служби ще започнат да търсят 5 милиона китайци в Китай ...То и без това им се е вдигнала там цената на свинското - сега ще си купуват евтино свинско месо с нашите лични данни от Фантастико...

429

Дядо Яго

преди 4 години

Тоя е по добре да замълчи ,след като не може да състави и едно сложно изречение!Гротеска!

428

Анонимен

преди 4 години

Добре, че мейлът не е бил от АБВ.бг, защото щяха да арестуват Румен Петков

427

Анонимен

преди 4 години

ДАЙ МЕНЯ ВОДКА И МАГУ ВЗРИВЯТ ВСИО

426

Брадвата

преди 4 години

Министърчето, с кривата помашка глава, трябва с доста бързи темпове да си иде на село. Мисленето не му се удава, ама изобщо!

425

Анонимен

преди 4 години

това гербавото не чу ли че човека е заловен и е марсианец а не руснак

424

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Все руснаците ви виновни. Току що по btv съобщиха, че виновника е задържан. 20 годишен от София. Чули, не чули "редовния" виновник - Русия, ами спрете се най-после !

423

герб инфлациятаЦАРЕ

преди 4 години

олигархомедиите ЛЪЖАТ, че Станишевото правителство корумпирано а гербавите честни.А евростат показва така - 2008 България 43 стандарта покупателна способност Румъния ни диша прахта 39.2019 - България с десния ГЕРБ все невинен, е вдигнала с 6 до 49, а Румъния с все виновните леви е вдигнала до ...67. Айде олигархомезии вижда се колко са корумпирани левите и колко честни десните и у нас и в Румъния. Сега с лъжи като дойдат десните в Румъния ги чака ГЕРБЕСТО ОБЕДНЯВАНЕ. герб-борд-100 процент инф

422

Анонимен

преди 4 години

ОТКАКТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ И НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ЗАПАДНИ ПОСОЛСТВА ПСЕВДОПАТРИОТИ Е НА ВЛАСТ, САМОЛЕТНИТЕ ПАТРИОТИ, НЯМА НОВИНА ЗА НИТО ЕДИН АРЕСТУВАН НАРКОДИЛЪР. СЛЕДОВАТЕЛНО ГЕРБ Е ПАРТИЯ КОЯТО РАЗВИВА НАРКОПРЕСТЪПНОСТТА. НАРКОДИЛЪРИТЕ СА ОБСАДИЛИ ДЕЦАТА И УЧИЛИЩАТА И ГЕРБ МЪЛЧИ, МВР ПАЗИ ЧЕРЕШИТЕ В КЮДСТЕНДИЛ А ДЕЦАТА НИ НЕ. КОЛКО ПАЗИ И ЧЕРЕШИТЕ Е ДРУГ ВЪПРОС

421

Що е пародия

преди 4 години

Русофил да се нарича българин.Толкова я закъсахте , че сега жертви го играете.А Полша взе , че икономически ви задмина.Велика Русия , скоро с Румъния ще се сравнява

420

kireza

преди 4 години

До Ха ха!!!ДО КРЪСТОПЪТЯ НА УЛИЦАТА,ПО КОЯТО СЕ ВЛИЗА В ГЕТОТО НА ЗАХАРНА ФАБРИКА....ХИИИИИ

419

българин

преди 4 години

Леле леле ..И как го "изчислихте" бе човек? Винаги Русия и БСП ви е "виновна"! Изтъркахте се всякак! И защо пък Америка,САЩ да не са "виновни" поне веднъж? -:) Пътници сте! На изборите ще го разберете! Шефа ти изобщо не го коментирам!

418

Анонимен

преди 4 години

Има и по-сигурно доказателство от мейла. В съобщението на английски буквите "а", "е" и "о" са били на кирилица.

417

Анонимен

преди 4 години

Пробвай да влезеш с паролата,ето споделям я с теб:Напиши "Винету"

416

Анонимен

преди 4 години

Освен мейла в края на съобщението сигурно са посочили и точния си адрес в Москва за обратна връзка.

415

Анонимен

преди 4 години

Имейла бил руски. Моя мейл е на сървъра на Гугъл, т. е. американски? Ако направя хакерска атака и съобщя от тоя мейл за атаката, това сигурно ще означава, че зад атаката стои САЩ.

414

Анонимен

преди 4 години

До гого натотоДа бе, данните за парите на тиквата са в НАП...

413

гого натото

преди 4 години

Браво пичове! Хайде да публикувате офшорните авоари на тиквата!

412

Анонимен

преди 4 години

Имейла е Руски. Да е'ва и плондери кухоглави,това ли можа да измисли пачият ви мозък за оправдание на вашата некадърност!

411

Анонимен

преди 4 години

И аз мога да си направя руски имейл - голям праз. А пък дали в действителност има някакъв такъв е отделен въпрос. С други думи да си гледа работата.