13

Victimized

преди 4 години

До 6Или да ти спретнат една фирма на твое има в някоя оффшор зона.

12

Ф.С.В.

преди 4 години

Големите политически престъпници не декларират какво имат- Те имат по 1-2 апартамента и една къща на село- стара кола и 50 000 лв в някоя банка и естествено банков кредит) да му мислят честните хорица )0 Някои от тях може да станат и собственици на фирми с милиони задължения към държавата )Проверявайте си всяка година дали нямате случайно някакви задължения към Държавата- за да не се отзовете на съд накрая ))

11

Анонимен

преди 4 години

Искам да съдя държавата за безстопанственост по закона за личните данни.Някой адвокат би ли споделил имам ли правно основание на това?Не може ей така 20+ ГБ информация да излезе от сървърите.Това единствено говори за тотална мърлявщина!Къде са ви мрежовите и уеб защитни стени,IPS-ите,DPI-те!?А да,сетих се,още са в кашоните в мазите,стоят там от петилетка сигурно,изчаквайки новия търг за подновяването им.Къде са ви секюрити одитите,или и там всичко е топ и е копи-пеист от предишната година?

10

Анонимен

преди 4 години

това е защото МВР не си върши работата - да спира хакерството. В белите държави те имат оборудване, правомощия, и ловят хакерите дори и в домовете им щом ги засекат да използват компютрите.

9

asdf

преди 4 години

Ами не думай. Ще кажеш, че всичките са от горе до долу са ***. Работил съм на държавна работа и съм го видял с очите си. Ако искате да не работите, да си клатите краката, да затъпявате все повече и повече (за някои е невъзможно, защото могат да забравят как се диша) и да получавате за това ДМС-та ви трябва службица. А резултатът е пред вас.

8

Ей

преди 4 години

Гербави та па ци какво ни дреме, каква и от къде е атаката. Сега трябва да излезем и да ви почнем. Без милост. Понеже сте изключително умствено изостанали все още не можете да осъзнаете какво е станало, нали. ДЕВМ

7

Анонимен

преди 4 години

А знаете ли сега какво ни очаква?Всеки един престъпник ще може да си закупи тези данни,дори вероятно ще се появи услуга с платени справки.Кой къде живее и какви са приходите му.Цялата тази информация ще послужи за грабежи,отвличания,изнудвания при това на дребния,честен човек с декларирани доходи изкарани с адски труд(физически и интелектуален)...После ми говорите за електронно правителство,гласувания и прочие от 10+ години...на маймуни като нас дори хартията ни е твърде нова технология...

6

ДЕМОКРАЦИЯта

преди 4 години

А преди години нямаше такъв проблем, плюнчиш химическия молив и си пишеш у тетрадката.

5

Българин

преди 4 години

Къде са тези файлове? Как проверявате дали сте там?

4

Анонимен

преди 4 години

Който има какво да крие е силно притеснен. На мен ако може да ми затрият някое и друго задължение и глоба :))

3

Анонимен

преди 4 години

Който не е решил, той не ви е разказал играта, палячовци.

2

Анонимен

преди 4 години

данните ги има пуснати в дарк нет, можете да си ги купите от там. успех

1

Тъй, де!

преди 4 години

Разпад, пълен разпад!