33

Анонимен

преди 4 години

Акцията може да е добре планирана, но и защитата е лошо и некадърно изградена. Няма да се учудя, ако потока е източен от гимназисти.

32

zadaven

преди 4 години

къде е отговорността на държавата? кой ми пази данните? кой ще ме обезщети? кой? некадърници навсякъде...

31

Щом този

преди 4 години

Е експерт, не ми се мисли за нивото на "обикновените" IT специалисти.

30

На пазар

преди 4 години

На времето се смеехме на студентските бисери, сега тези бисери ни управляват и не ни е до смях.

29

Валентин Тодоров

преди 4 години

Лична данни!?Под това понятие нармалния човек си представя данните от личната карта. Всъщност става дума за тотално следене и контрол на гражданите от институциите. Банкови сметки, договори ,салдо ,движение на финансови средства и т.н.От момента в който държавните институции си присвоиха правото на достъп върху тази,допреди 30 години неприкосновена сфера тя престана да е защитена.Другото е демагогия.

28

Анонимен

преди 4 години

Хакерите отдавна твърдят, че са смукнали търговския регистър, сега просто са си обновили данните.

27

Анонимен

преди 4 години

Висшия мафиот Бойко Борисов отива на запад и казва ама ни искаме това и онова.Хората там го гледат като изкопаемо, смеят му се за гърба колко е прос а понякога дори и в очите му казват - Бойко ти си мафиот и престъпник, и цялата ви държава е проядена от корупция и далавери на всички нива. Един вид те му плюят в лицето, той си мисли че дъжд го вали.Затова няма да видим нито шенген нито евро нито нищо. И ще си останем най бедната страна още многооого години. Докато не дойде по будно поколение

26

Hgvv

преди 4 години

А са да се извадят малко сметки по кайманите и тем пидобни

25

Хак-к-к-к-кер

преди 4 години

"малко вероятно-то" в случая е господина да е експерт по киберсигурност. Иначе е пределно ясно, че това са данни, получени от вътрешен човек и никаква хакерска атака няма.

24

Анонимен

преди 4 години

В България повечето бизнесмени изобщо не декларират по голямата част от оборотите. Много от големите сделки се правят под масата, а парите се държат в чужбина в сметките поставени лица и фирми. Българските бизнесмени им писна да бъдат рекетирани от ГЕРБ.Писна им да се отчитат на този и онзи. И затова вече крият всичко каквото имат и живеят със готовност още утре да напуснат България завинаги.Мафията вече е на държавно ниво! Политици, съдии, висши чиновници и прокурори рекетират бизнеса.

23

Така се получава

преди 4 години

когато племенника на министъра, дето е правил сайта са го приели студент и вече не иска да го поддържа за без пари.

22

Анонимен

преди 4 години

Този е експерт по надувките, изхвърлянията и създаване на изкуствена паника. Друг специалист тази ситрин по Нова каза други неща.

21

Анонимен

преди 4 години

От атака срещу държавен сайт от такъв мащаб може да има интерес само една страна, известно коя.

20

Анонимен

преди 4 години

Според мен в България почти няма мулти-милионери които да държат парите си в България и български банки. Всичко масово се изнася навън чрез поставени лица, инвестира се по борси, в имоти в чужбина, а кеша се бута в офшорни банки в Панама, Бахамите, Кайманови Острови и др.Малките суми които се вкарват в България за харчове се декларират като фирмени разходи за да не плащат никави данъци.

19

Анонимен

преди 4 години

Руските гадове отново и отново се гаврят с нас.Разбишкайте 90% от посланиците им и оставете само няколко за кадем, да има кого да псуваме.

18

Ф.С.В.

преди 4 години

В България от 30 г се работи така - Сриват се системи Търговски регистри -крие се информация или се подменя с друга за да не пострада някой "честен" политик- В Созопол навремето преди 25-30 г почнаха да връщат земите на хората- Какво стана? запалиха архива в Общината и краЙ! Половинаха хора не можаха да докажат нивите си и на Буджака се появиха собственици от София - Поземлената комисия беше също от София !

17

Шоп

преди 4 години

Ами завеждайте дела а не мрънкайте. Доста добро обезщетение би се изкарало от това, че мърлячи не са защитили личните ни данни.

16

До 20

преди 4 години

На елита му е ясно за какво иде реч тук и всичко е в офшорни сметки.Средната класа да му мисли.

15

ай сиктир

преди 4 години

От една страна лошо, от друга не чак толкова. Който знае как ще разбере мр.сните тайничики на "елита" ни кой колко данъци е платил и какви имоти има, то за това голямото притеснение.

14

Анонимен

преди 4 години

Имаме ли основание за колективен иск срещу държавата за неправилно боравене с лични данни?