10

Анонимен

преди 4 години

Като не вдигат старите пенсии се очаква, че недоимъка ще умори най старите пенсионери. От кога политиците се надяват на това. Тия новите пък са се наяли с толкова отрова, че рака им не мърда за кратко време. Все пак усърдно ни тровиха 30 години с храни в които нямаше само високо обоготен уран. Ниско обогатения и днес е в изобилие по Българо-Сръбската граница, и хората си го ядат.

9

Анонимен

преди 4 години

Социализма е зло от което трябва да се отървем.

8

Само че,

преди 4 години

не им ли идва наум, че "малката булка" ще изчака началото на учебната година, за да вземат родителите й полагаемата се помощ, и след това ще пристане на нейния Ромео или татко й ще я спазари с онези, които е одобрил за сватове?Би трябвало да се предвиди връщане на всички помощи, полагащи се на ученик, ако детето не завърши съответната степен на образование. Напр., ако отпадне от училище преди да завърши основно, връщат (или отработват) всички помощи, получени още от първи клас.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3"Важното е, че имаме 8 самолета с които при нужда да отблъснем няколко стотинте турски самолета. Е те това е."Ще ги строшим от много кадърност и след това ще минем на делтапланери и газови балони с кош!

6

Анонимен

преди 4 години

"бедните, трайно безработни де не са платили 1 лв. данък" ще получават повече - браво

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6"Принос"имаш ли представа какво е? По Вашата логика само докерите и стротелите трябва да получават високи пенсии независимо от вноските. На лекари, учители, медицински сестри и т.н. труда по дефиниция не струва. Открихме "класовия враг". И както Нинова носи венци на Т.Живков и Бузлуджа, май пак ще се делим на класи? Като чуя воплите на БСП и профсъюзи се моля Маргарет Тачър да се вдигне от гроба.

4

Анонимен

преди 4 години

че различията между стари и нови пенсии при еднакъв осигурителен принос са станали значителни...................ами за 34 год. трудов стаж, от които 10 в строителството, вземам 295 лв. пенсия. една възпитателка от детска градина, пенсионирана сега, взема 430.............защо, защото е мъкнала тежко по строежите и е студувала като куче по обектите...............??????????? ама на кой да се оплачеш ? да бяхме млади, да бяхме дух.нали, ама тогава стреляха по границите.

3

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че имаме 8 самолета с които при нужда да отблъснем няколко стотинте турски самолета. Е те това е.

2

Анонимен

преди 4 години

А нормално ли е, да се осигурявам на 3000 лева, а да знам, че пенсията ми ще почен от 600 ... БУхахаххаахах. По-добре да си кътам парите и да си инвестирам, отколкото да ви ги давам на васи.

1

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО!Аз съм БЪЛГАРИН И ИСКАМ ТАКВА КАРТА!