27

ТЪРСЕТЕ, ТЪРСЕТЕ....

преди 4 години

.. То така пише и в Библията."ТЪРСИ И ЩЕ НАМЕРИШ".АМА СЕ НАУЧЕТЕ И ДА ПЛАЩАТЕ!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Говоря пърфек гръцки, много-добре английски и средно испански, схващам на руски и на немски. Та така мили бизнесмени в туристическия бранш. Та на най-западналия гръцки остров да отида ще взимам по 1200/1300 еврака с осигорена храна и квартира чак до откомври. Та да дойдем аз и моите къдърни сънародници да ви бачкам там, знаете много добре какво трябва да плащате, че дори и отгоре - конкуренцията е голяма майна. Ако ли не унджубайци бол които пресичат границата ни ежедневно. Много поздрави от Закинтос малякес...

25

ааа

преди 4 години

Стига сте драскали глупости ,бе хора.Кому е нужно това?

24

Анонимен

преди 4 години

До УчуденЕ виж го 15-ти номер. Иска програмист да става.

23

Анонимен

преди 4 години

Нали политиците щели да умрат без субсидии? Да се хващат на работа и да се разкарат от политиката.

22

Учуден

преди 4 години

А какво стана с просвилутите програмисти, че герберските калинки само за стартъпи и айтита говорят?

21

Нане

преди 4 години

От работа не се убавее, а се гърбавее...

20

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката ми прилича на депутат - нито за бармани стават, нито за строители. Само консумират и лъжат по медиите.

19

Анонимен

преди 4 години

Работа е *** дума,нека да я тръшне чума!

18

Анонимен

преди 4 години

Ми търсете!Много ви здраве!

17

Анонимен

преди 4 години

Украинците и молдовците свършиха ли вече ? Викайте следващите....--------ЕС свали визите за украинци миналата година, за Молдова още от преди няколко години.Тъй че "мераклии" да работят в Бг - Няма!Единствената ни надежда са виетнамците Ко-Шъ Ям и севернокорейците - Ня-*** Ко....-))))))

16

Герини Кол

преди 4 години

Кои комунисти визираш? Тези от опозицията или управляващите ? Вайкайте се още и работете за 500 лева за да могат мутряците да тънат в пари. Аз се изнесоха преди 2 години в Германия. Постегнах се, научих език с няколко курса и с инженерното ми образование по електротехника си живея спокойно. До ккАвто не останат само ромове тук нещата все на долу ще вървят. Търсете спасение само иначе ще плащате още глупости като ненужните самолети.

15

ХА-ХА-ХА

преди 4 години

"Защо гларусите спират да харесват морето и мигрират във вътрешността на страната? "Бате, и гларусите избягаха от Лaйнeмopие а вие търсите туристи там..........ХО-ХО-ХО

14

Препатил

преди 4 години

Търсите ли ? НЯМА !!!

13

Анонимен

преди 4 години

Знам три езика, имам обноски и култура, работя като вол, но търся 2 000 лв. най-малко за уменията си по Черноморието. Аз и много други от тези работливите и кадърните знаем много добре какво си търсите вие, да ама няма, за това приятно потъване в разгара на сезона... . Няма вече балами които да ви правят милионери за жълти стотинки - хей къде ми Европа, голяма и предлагаща добри условия.

12

Анонимен

преди 4 години

И ще продължават да търсят до септември.Успех на рибките които са се хванали.

11

Gorskio

преди 4 години

15 - Ами научи, кой те спира? Или не ти достигат мозъчни гънки? То да си програмист е проста работа - имаш 2 гънки и знаеш английски :)

10

5хил дойч марки

преди 4 години

За едните 5хил лева всички дето имат поне две мозъчни гънки станаха програмисти.И никой не ще да сервира и да се бъхти на строежа.И аз искам да стана програмист ама не знам добре английски.

9

Цвента Ц

преди 4 години

.......но им плащат жълти стотинки. НЕ БЛАГОДАРЯ

8

БРАВО

преди 4 години

Ако се приеме 1 лев субсидия за Партията , безработицата ще се вдигне . Много Партийци са на Заплата . Същото беше по времето на СОЦА - Партиец беше грозна Дума , днес също .