47

Фанети

преди 4 години

Фанети Мазакура от Япония поздравява българските хотелиери и ресторантьори и им пожелава приятно сепуко!

46

www

преди 4 години

СЛЪНЧЕВ БРЯГ СПЕШНО ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ТУРИСТИ НА ПЛАЖА....

45

Хасан от Разград

преди 4 години

Умряха баламите. Тия бежанци не ги дръжте в лагерите ами ги пускайте да бачкат, ако са останали още такива де. Ако не запретнете ръкави и... Дупе да ви е яко!!!

44

Анонимен

преди 4 години

Всички от казармата отивайте да миетее на ИТ сектора чиниите и чашите. Понеже бяхте големи мъже и жени :) Всипкте учили в соц на хубавата учебна програма хаха айде сега по места, както ви е научила програмата. От всичко по малко да бачкате.

43

Анонимен

преди 4 години

Трябва някой да сервира, да пои, да мие колите на програмистите.

42

Ф.С.В.

преди 4 години

Само да поясня на авторите на статията- ЛЯТОТО е почти наполовина свършило- Сезона е след средата си - а те търсели персонал за заведения и хотели -аххахахахахаСезона в Бг накрая ще стане 1 месец и който се излъже да дойде в Бг ще бъде със съдрана кожа празно портомоне и управител каратек ще му вкара хай кик в фейса за довиждане мухахахха- Мисля че сезон 2020 2030 ще е като на Марс- няма да има никой по КафявоЧерноморското крайбрежие - Аиде Честито на богаташите -успяхте да си резнете клона )

41

Смешник

преди 4 години

Немците строят качественно, франсетата са добри келнери свободен пазар търсете кадърни кадри

40

Анонимен

преди 4 години

Мигранти бол

39

123

преди 4 години

Бачкаш по 12-14 часа като луд в ресторантьорството и накрая на сезона удръжки за квартира и храна ,а в началото уж е за сметка на васала и от сорта на ''то сезона е слаб няма пари'' и не вземаш това за което си се разбрал.Така че още много ще търсите , ама няма да намерите .Дерзайте пишман ресторантьори...

38

Анонимен

преди 4 години

Не, бустаноландия предлага само меринджеи-каратисти с оскубани веждички и безкраен вакуум в главата

37

Нека ви

преди 4 години

Още дълги години ще търсите работници и ще чоплите семки.Хахахахаааа

36

Анонимен

преди 4 години

Лято е в цяла западна Европа където са повечето от добрите български майстори. Търсете от Индия!

35

Анонимен

преди 4 години

За 600/700 лв заплата или 300/350 евра мога да дойда да ви направя по-един смъртоносен мощен коктейл и след това да си ходя. Навити ли сте с моите условия ? Не нали ? Аз също с вашите . Парата прави борбата, а вие сте по-жалки и от вожда си Тиквака .

34

Анонимен

преди 4 години

Всяка година се търсят кадри за бетономорието. Заплащането е винаги около минималната заплата т.е. 600 лв. Едно кафе е 3лв. и едно безалкохолно 3 лв. и приключи месечната заплата , ако изобщо я получиш. Другари , работете си сами, всичко приключи за вас.

33

Анонимен

преди 4 години

Я да въведат задължителна минимална заплата за целия ЕС както предлага Урсула фон дер *** и ще спрат да се търсят ахахха

32

Кандидат

преди 4 години

Аз искам да кандидатствам за позицията Политик. Мога да говоря с часове и нищо смислено да не кажа, мога да крада, мога да лъжа, така че отговарям на всички критерии.

31

Анонимен

преди 4 години

Само депутати не се търсят.

30

Ваню плонжа

преди 4 години

Каратисти търсят ли се?

29

Морски дарове хотел

преди 4 години

И аз търся 20 човека персонал за хотела ми ама йок. В цяло Приморско няма и няма.Не плащам осигуряване не плащам отпуск поне плащам редовно веднъж на 3 месеца,ако някой му се чака . Края на септември плащам заплати за Юни останалите другия сезон.

28

Анонимен

преди 4 години

10-20 бона за 2 месеца и ще намерят. За 1 бон не вярвам някой да се съгласи.