43

Анонимен

преди 4 години

Каквато анкетата, такива и отговорите.Кой бил направил най-много за развитието на София? Как да отговориш, когато считаш, че всички се направили много за унищожаването на София? На практика никой не направи нищо за развитието на София след 1989 година.

42

Анонимен

преди 4 години

Спрете да ни облъчвате с фандъкова.Няма да гласувам за нея за нищо на света

41

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да е скромен всички знаят кой е архитектът и строител на модерна София и това е Борисов.

40

Анонимен

преди 4 години

Да ама пътищата на Борисов още не са мръднали, а Юрданка почва с ремонтите още преди да са приключили строителните дейности.

39

Анонимен

преди 4 години

Напълно нормално е това, като се има предвид, че Фъндъкова управлява по-дълго време и след като Борисов беше подобрил "климата" на София.

38

Анонимен

преди 4 години

Каквото е построил Бойко, Фандъкова не може да го сънува даже.

37

Анонимен

преди 4 години

Тиквата освен да отреже лентите на проекти започнати от Софиянски друго не е правил.Фандъчката разби София, един ремонт не може да направи, ама нали само герберски фирми печелят...

36

Анонимен

преди 4 години

до Хм,те и африканските столици не са по-зле от София вече.

35

Хм

преди 4 години

До ГЕРБ са гадовеТо не само европейските столици,ами и много азиатски са далеч преди София...И дистанцията само се увеличава.

34

Анонимен

преди 4 години

Тиквата раздаде София като баница с късмети, отчупи си, сега ти, и ти, и ти...Фандъкова даде тласък на гербаджийските ремонти и се вижда какво става, Графа например.

33

Ха-ха

преди 4 години

"Фандъкова направила...."Тая дали въобще знае на кой свят се намира?Подставено лице.

32

До 34

преди 4 години

Тя е класи над 1990 но страната е класи на Н степен под това. Наближава деня когато страната ще се разпадне поне на три части, и на софия и се пада да е в албанско събската част..... За 30 г страната намаля с 3 млн но софия се увеличи за сметка на страната. Все едно да се кефиш че главата ти станала голяма от много акъл, ама тялото останало клющаво. Колко време тая тиква ще стой на там?

31

1234

преди 4 години

Здравния модел се преобръща на 180 гр а министър предателят не казва нищо!!!!! Крие се като страхлив бандит извършил поредната кражба с взлом и се надява полицията да не почука на неговата врата! При толкова про ст матриал, дори да изърши публично уб ийство, народа ще ръкопляска, щото ще си мисли че е фокус и не е наистина! Пълна дупка е тази държава, провалена във всяко отношение от до

30

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм нито от Герб нито от бесепее. Помня ясно София 1999.. Виждам е и сега, като отида. Ако искаш може да поспорим, кога е била по добре. Сега е класи над тогава. Има нови булеварди, метро, помалко коли, има пешеходна зона в центъра, има синя зона. Изобщо няма база за сравнение. Единственият *** тук си ти. Който вика ***, а не се защитава с аргументи. По това се личи трола.

29

Браво!

преди 4 години

До ОбективенХахахаха... Браво! Активира бдителни защитници на герберизма! Хареса ми!

28

Анонимен

преди 4 години

Ама, какво говорите?! Направо ги напишете 100% от столичани одобряват Герб и дадкалицата.Какви са тези 45%?

27

Анонимен

преди 4 години

До Рускиня До 22Я марш от тук. Ти ли ще обясняваш за МОЯТА столица. Ай сиктир !!!!!!!!!!!!И като си толкова време тук вземи научи български, ясно.

26

Анонимен

преди 4 години

До 27Недей изопачава нещата. Преди бирисов не означава соца куха лейкаа. Герб са на власт от 2009, а кмет беше няколко години преди това. От 89та до 2007 минаха много правителства, а София си беше най голямата ***. То по соца всеки град е бил нов и чист. Нормално. Нито коли е имало, нито пари и стока да цапаш :)

25

Анонимен

преди 4 години

Пак започнаха да си плащат с държавни пари за ПР статии!

24

роден в софия

преди 4 години

Градът се променя за по добро и това е ясно на всички ,които са израснали тук.Само "новите" софиянци не могат да направят разликата.