83

Модерното

преди 4 години

Всички те са направили много за центъра, източните и южните квартали.Защо занемаряват западните и северните квартали???Стига са ни занимавали с Младост, Горубляне и супер скъпи ремонти в центъра???Хайде да отделят повече пари за северозападните квартали и да накарат служителите си да работят за тези проекти!!!Дано съвестта им е чиста

82

Анонимен

преди 4 години

До АнонименNiama da e taka, poneje obshto vsichki bylgari sme maluk narod i Sofia ne moje da stane po-goliama ot 4mln i teoretichno. Po-malko sme kato narod ot gradove kato Isntabul, Moskva, London ili Paris.

81

Иван

преди 4 години

Учителката - премиер.....

80

Анонимен

преди 4 години

София ще е следващата клоака след Черно море.Куцо и съкато се загнездва там.

79

Анонимен

преди 4 години

Ремонт на ремонта.Ремонти и строежи престъпващи закона.Това е Фандъкова и ГЕРБ.Чрез строителните фирми нашите пари изтичат в ГЕРБ.Толкова е просто и прозрачно,че се чудя ннаистина ли още има заблудени на които схемата не им е ясна.В София,по магистралите или по морето-схемата е една и съща.Ремонти-все едно ученици от помощно училище са ги правили.Строежи-на неразрешени места-паркове,дюни,гори,междублокови пространства.Или престъпващи всички норми за отстояния,височина,плътност на застрояване

78

Анонимен

преди 4 години

При така зададени въпроси няма как да се очаква различен отговор...Така или иначе не знам какви хора са участвали в проучването, но очевидно не са разбрали какво точно ги питат. Ако имаше опция "не мога да преценя" вероятно са щели да изпозлват нея...

77

Анонимен

преди 4 години

Хайде заедно с кметските избори и един въпростник в урните-как и колко да се строи в съответните общини и други касаещи общините въпроси.Нали сме великата демокрация и хората трябва да взимат решенията,а?

76

Анонимен

преди 4 години

С парите които разполага София и куцо магаре щеше да свърши колкото Фандъкова.А това което е свършила е 10% от това което е можело да се свърши с тези пари.Останалото е откраднато,по стар Герберски обичай.Само ид..ти могат да гласуват за тая.Строителната мафия е в разцвет,строят се масово плътни нови блокове на местата на уникални стари къщи с дворове.Скоро от уникалната европейска архитектура на Стара София нищо няма да остане.А точно това е ценното и за чужденците и за софиянци.

75

Меркел

преди 4 години

Айде предизборното Шоу започна.

74

Ха,ха

преди 4 години

Каквато Тиквата, такава и издънката Му.

73

Анонимен

преди 4 години

Няма такова нещо като направил по-вече за София или за България при нас. Българските политици правят най-много със сигурност за себе си ,инак България нямаше да бъде във всички срамни международни статистики и да сме най-бедните в Европа !Не виждате ли как всеки като влезе в политиката влиза с цървулите излиза с безброй луксозни имоти и пълни банкови сметки ! Всички ,които бяха на власт са за бунището !

72

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО ОТСТЪПИ НА ФАНДЪКОВА КАТО ПРЕДВИДИЛ,ЧЕ ТЯ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ.ТОЙ ДАЛЕЧ ПО ДРУГИ НЕЩА СВЪРШИ НА МЕЖДУНАРОДНО НИВО,НА КОИТО ХОРА МОГАТ ДА МУ ЗАВИЖДАТ,ТАКА ЧЕ ДО ТУК ДОБРЕ Е СФОРМИРАЛ НЕЩАТА ЗА СОФИЯ И В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН,А МЕЖДУ ДРУГОТО КЪДЕ Е ФАНДЪКОВА,КЪДЕ Е МАНОЛОВА,ДА ГИ СЛАГАТ НА АРБИТРАЖ?!?НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!

71

Анонимен

преди 4 години

Престъпници.

70

Анонимен

преди 4 години

Превърнаха всички блокове в гета ,така строят блок до блока че можем да си подхвърляме яйца от тераса на тераса...Инак имотите на властимащите са едни палати с едни огради и зелени морави...като дворци !

69

Анонимен

преди 4 години

Тази снимка платена реклама ли е или е безполатна в угода на управляващите?

68

Анонимен

преди 4 години

Божееее,на очите си ли да вярвам или на измислените интервюта.На ларгото вече плочките подскачат,заради добре свършената работа.Обаче манипулациите вече започнаха.

67

гост

преди 4 години

има право на заслужена почивка.браво за свършеното

66

Дядо Петър

преди 4 години

Така е!По нейно време кражбите са къде по-големи.

65

ПроСоТо

преди 4 години

...че са готови да жертват ореола на Цар Тиква само и само да не изпуснат ПРЕБЛАГИЯ КОКАЛ на "кмет на София".....както казах,ХАРЕСА ми тая ЗАЩУРАНА ПАНИКА у гробарето!!!!!!!

64

ПроСоТо

преди 4 години

ох,хареса ми!...Я вижте това:-"Йорданка Фандъкова е направила най-много за развитието на София като кмет на София през последните 29 години според 45.3 на сто от анкетираните.Според 13.3 на сто Бойко Борисов е бил кметът, направил най-много за развитието на столицата,"?!?!?!Хареса ли ви?...-"Звездата","Великолепния","Неотразимия" "боко боков боков",бил направил ПО-МАЛКО за столицата от даскалката по русссский!?!?!..ЩО ЗА ЕРЕС?!..тия толкова са ИЗПАДНАЛИ,че са готови да жертват ОРЕОЛА на