60

Bogomil

преди 4 години

нещо много fake има в това видео

59

Анонимен

преди 4 години

Когато дойде видовден, ще видим кой е българин и кой не. Още повече, ще пробваме.

58

не може да бъде!

преди 4 години

Крайно време е нещата да бъдат наричани с истинските им имена-тези индивиди не са българи /българки ,макар че имат паспорти!Някои са им сложили име на една напитка от Карибския басейн,но както се вижда абсолютно погрешно!

57

Анонимен

преди 4 години

Ами като са кифли с широко затворени очи. Независимо къде ходя постоянно усещам портфейла и телефона си в джоба, вариант да ми го откраднат е да ме залисат, но веднага щом някой ме доближи да ме заговори слагам ръцете в джобовете и тогава говоря. Безотказно.

56

kiki

преди 4 години

*** с български паспорти! Стига с лъжливи заглавия!

55

Анонимен

преди 4 години

Нека им на тиквите в ЕС. Като искат мултикултурализъм, да си живеят с последствията. Не може да получават само българските хирурзи без да получат и българските джебчии. Намирам го за напълно справедливо. И искам сега да ни научат как да се борим с такава престъпност, как да ги интегрираме. Не само да реват колко зле сме се държали в България, а да ни покажат, как те се справят по-добре от нас с престъпността и с интеграцията на тъмните.

54

гошо

преди 4 години

До Бай Иван-- С БГ ПАСПОРТ Е НАЛИ ?! ЗА ПРОСЛАВА НА БГ!!!УРААААААААА

53

пецата

преди 4 години

Идеалка , а когато англичаните ограбваха колониите си заробваха хората и изсмукваха всички богатства нищо не говориха за това, така че така им се пада , нека крадът нашите на воля в англия , даже ги поздравявам за това

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен- СЛЪНЧАСЪЛ СИ, ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ПСИХИАТЪР И РЕДОВНО ДА СИ ПИЕШ ИЛАЧИТЕ- НО АКО СИ ПИСАЛ ОПОРКИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ- СЕ ОПРАВА КАТО СЕ РАЗХОДИШ МАЛКО.

51

анонимна

преди 4 години

Ама много са изкусни. Няколко пъти го гледах и не успях да разбера какво става. Затова в тълпа и не само, винаги си стискам чантата и това е. Не че пак няма да намерят начин, ама все е по-сигурно.

50

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно всеки си плаща заслуженото!

49

Бай Иван

преди 4 години

Българи са да, но са "българи "само в чужбина, доста от тях и думичка на български не знаят ;) !!!

48

Анонимен

преди 4 години

Тези "българки" спонсорират ДПС,затова и те не се притесняват за субсидиите.ДПС си е ромска партия купила медиите.Та и затова този сайт лъже безогледно като нарича джебчийките"българки".Но и на това ще дойде края,а лъжците ще си получат заслуженото.А сега ми изтрийте коментара или ме баннете.Само това можете,истината си е истина.

47

Помните ли?

преди 4 години

В градския транспорт, как крадяха? Явно са намерили по-богати донори. В интернет си го пишат и казват, не искат българи, заради тези същества. Защото сме с български паспорти. Затова е и брекзит процеса. Чудят се как да ограничат достъпа на такива там. Ако успеят тези ще се върнат в България.

46

Анонимен

преди 4 години

Медиите на ГЕРБ показват каква партия е ГЕРБ - продажна турско-албанско-косовска. ПРАВ БЕШЕ СРЪБСКИЯТ МИНИСТЪР. КАК ДА НИ ОБИЧАТ В МАКЕДОНИЯ, КАТО ГЕРБ РАБОТИ ЗА ВЕЛИКА АЛБАНИЯ. Тука само се хвали Турция и се обижда Сърбия и Македония. Резашки медии.

45

Ф.С.В.

преди 4 години

Румънки са - бяла и тъмна от един етнос- Бялата явно е "царицата" на Бала) Опитна млада хитра и лъхаща на доверие млада богата дама )) Бандата не е само от трите - има и някакъв мъж който е от тях - над 8 човека са !! Капана е кръстовището- жертвите безброй)) Ужас!!

44

Анонимен

преди 4 години

На запад проблема с ромките джебчийки им е нищо пред този с навлеците, които се заселиха там, придобиха гражданство а сега карат местните да минават към исляма. Че и бой ядат в името на правата вяра хаха

43

Анонимен

преди 4 години

техническа грешка - ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ НА НАС БЪЛГАРИТЕ ДА НИ ПЕТНЯТ ИМЕТО КОТО НИ ПРИПИСВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА РОМИ И ТУРЦИ????? Защо като изпеят някоя хубава песен се пише ромският славей а тогава не се пише българският славей. Спрете с медийния си антибългарски расизъм.

42

антирасист

преди 4 години

Докога расистки ще се пести името на българския етнос, като му се приписват престъпленията на турския и ромския етнос? ПИСВА НИ ВЕЧЕ!!!И комунистическите вестници и телевизия не лъжеха толкова и не изкривяваха информацията така. сега шайчестата партия е хвалена доста повече от БКП преди десети ноември. По времето на управлението на БАЦЕ и ГЕРБ в България за периода 2009-2018 г. са умрели общо 1 185 080 (един милион сто осемдесет и пет хиляди и осемдесет българи, по данни на НСИ!

41

цигани

преди 4 години

Казваш истината, а те трият.Това са истински