15

Анонимен

преди 4 години

Доган не само, че го убиха, но той отдавна няма пари. Не ми е ясно как ще финансира при това положение ДПС-то. В България е така, убитите политици ги правят почетни председатели !

14

Дпс са бандити

преди 4 години

Забъркани са във всички незаконни дейности. Кой гласува за тези, не зная.

13

Анонимен

преди 4 години

Няма проблем с парите от студения резерв на ТЕЦ Варна ще спонсорира партията си.

12

Анонимен

преди 4 години

ТОЯ ХИДРОЛОГ ФИЛОСОФ, ГО СВЪРЗВАМ С МРЪСНИТЕ ГАЩИЧКИ, МЪЖКАТА СЕКРЕТАРКА, "ТОЙ СЕ ОБЕСИ НАРОЧНО ПРЕД ВРАТАТА МИ" И С ОБРАЧИТЕ ОТ ФИРМИ- ТОА ГУСИН МНОГО ОТДАВНА Е НАЙ ОТВРАТИТЕЛНАТА И НЕПРИЕМЛИВА ФИГУРА В БЪЛГАРИЯ- С ДВОРЦИ И ЯХТИ- ИМА ЛИ ПРОКУРАТУРА, ИМА ЛИ СЪД, ЗА НЕГО ГЛАСУВАТ НАЙ БЕДНАТА ЧАСТ ОТ БГ НАСЕЛЕНИЕ.

11

odpo

преди 4 години

Драги журналисти, само аз ли се питам "ОТКЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ДОГАН ИМА ТОЛКОВА ПАРИ??? ТА ТОЙ Е ОБИКНОВЕН ПОЛИТИК???" Моля ви, отговорете ми/ни???

10

Анонимен

преди 4 години

Трябва да им се отнеме всичко до девето коляно в полза на държавата на всички корумпирани политици и техните олигарски приятели! Трябва да има смъртни присъди за целия преход и хора като Ахмет Доган от пандесчия стана милиардер! На България и трябва революция и то кървава, да се накажат тези които не спряха да грабят, алчни убийци и предатели! Ако трябва президентска република, но това трябва да спре!

9

ало прокуратурата?

преди 4 години

Кога влизат с качулките в ДПС и ще се свършва с тоя цирк на прехода?

8

Анонимен

преди 4 години

Но тези техни партийни кандидати от всички партии се кандидатират на държавно-административни служби на обществото и всичките им партийни членове са добре обезпечени с над средните заплати в обществото над числени в пъти от тях и още в пъти над минималните получавани от голяма част от обществото,и на тези кандидати/членове им е достатъчно да си издържат любимите партии,че и по държавни тарифи за вид услуги свързани с дейноста им в името на обществото,че още искат богатите от него да ги субсидира

7

House M.D.

преди 4 години

Предният път, когато ни занимавахте напоително с проблемите на Дебилния ******ски Съюз, скрийте факта, че Глинка осъди еднолично диабетиците на смърт от днес за утре. Какво криете сега?

6

Видяхте ли?

преди 4 години

Що за стока сте ... Айде сега да си имаме уважението ... И просто живей ...

5

От тоя, тия

преди 4 години

Дето не трябваше да ги пипате и закачате .... Глей сега ....

4

GТR

преди 4 години

Че той не е спирал да ги финансира...

3

Анонимен

преди 4 години

И ДА НЕ ПЧНЕЪТЕ СЕГА ДА ПИШЕТЕ ТУК СРЕЩУ ТУРЦИТЕ! ТОЯ НАХИЛЕНИЯ НА СНИМКАТА НЕ Е НИКЪВ ТУРЧИН, А 24 КАРАТОВ РИМЛЯНИН!

2

Анонимен

преди 4 години

БЕ КЪВ Е ТОЯ ХУМОР? дпс ГЛАСУВА ЗА, ЗНАЧИ НЕ СА ОПРЕЛИ ДО СУБСИДИИТЕ...КАКТО И АТАКА. ТЯХ СИ ГИ СПОНСОРИРАТ ТУРЦИЯ И РУСИЯ!

1

..

преди 4 години

Пари ли няма бай МемеТ или не иска да ги дава за глупости?