14

Петров

преди 4 години

И Фанагория е била столица на юртите на хан Бат Баян, в която българите сме пили конско мляло и сме се молили на Тангра. Явно ист(е)орията в стил Николай Овчаров е превзела главите на българоамериканците.

13

Наблюдател

преди 4 години

Някакъв си депутат казал някаква си глупост пред някаква си телевизия. Това се е случило днес с поне 10 депутата в 10 телевизии по света. Ще се случи и утре и всеки друг ден.Защо точно този сръбски депутат е новина за нас?Единствено заради контекста на напрежението от преди няколко дни.Това е истината за новините. А не че са НОВИНИ - нови неща, които са се случили днес.

12

Бож.

преди 4 години

То и Белград е бил столица на нашето Петър Деляново царство,значи сме квит- да си траят тогава!

11

Петров

преди 4 години

Скопие е било столица на сръбското царство на Душан. Това търсят.

10

Наблюдател

преди 4 години

Забелязвате ли как се правят новините?Хиляди неща стават в хиляди кътчета на света постоянно. Но когато нещо привлече вниманието, всички новини после са само за нещата, които се случват точно там. Никой нямаше да обърне внимание на тези истории, ако до вчера вниманието не беше насочено към Сърбия.Новините не са функция на нещата които се случват по света. Новините са функция само на общественото внимание.

9

Бож.

преди 4 години

А чий го търсят сърбите в Скопие,та се месят в нашите вътрешни работи там??!!

8

Анонимен

преди 4 години

Тайните агенти на Бойко са изкупили всички мезонети в Белград и комуникират тайно от терасите си с натовски сателити.

7

Анонимен

преди 4 години

"Скопие бил център на разузнавателните дейности."Скопие е център на Вселената.

6

Петров

преди 4 години

Шок! БокУ прзна, че е изпратил леля Цеца от Плевен под прикритие в Сърбия като Цеца Величкович за да шпионира в полза на демокрацията.

5

Анонимен

преди 4 години

Дрецунко,как можа.Скопие- разузнавачиот бегето.Вчера всички се смучат и сиговорят на следпротоколен език,днесщит и меч.Аз си мислех ,че само нашиятги плещи,а то сите балкани.Пророцитеса казали:Синко немести синора.Виеи несамо в най тежкият ни моментотхапахте тлъсто плюс Македония.Следва наказание,но вие искате пакние да сме виновни.Но наказанието еот Небето,така,че тише.

4

Анонимен

преди 4 години

Че кой не шпионира? Със сигурност и у нас шетат сръбски агенти.

3

Я, па Я

преди 4 години

А, бе тия сърби имали някой комшия дето да се уважават с него. Те май себе си не понасят явно. Сърби я, Сърбия, сърби я. Сърби я и още как ... Путин и неговите хора в Белград ще направят всичко за да запалят Балканите, след като им се изясни, че тук с влиянието им е свършено. Това обаче, ще съкрати територията на Сърбия до Белградския пашалък. Даааа, сърби я, Сърбия, сърби я.

2

Я, па тия

преди 4 години

Сърби я, Сърбия, сърбия ...

1

Анонимен

преди 4 години

Г- н Маймун да си го на...ка. Бива ли да са такива невъзможни тъ... ци тия сърби? Не могат да се примирят с това че са с ос..ни *** сега ще търсят и под вола теле но няма да паднат на гърба си. Ако някой изобщо обърне внимание на дрънканиците на тоя също ще е за лудницата. А ние сигурно няма да можем да с и отдъхнем от тях още дълго време. Това е то лош късмет да имаш такива съседи.