34

Домусчиева

преди 4 години

Западните Покрайнини спонати ли са в статията?

33

Любопитен

преди 4 години

В България въобще разузнаване има ли???Или някакви хора получават заплати...Бих се радвал сърбите да казват истината(т.е. да се извършва дейност),ама надали.

32

Анонимен

преди 4 години

Българи това са верните кучета на американците...........

31

Анонимен

преди 4 години

Каква "Велика Албания" ги преследва някои хора, та тя самата Албания едвам диша тази държава, хората са бедни там, армията им е слаба. Колко изпържен мозък трябва да си, за да се филмираш с някаква "Велика Албания"? Та кой ще и го позволи това на Албания въобще?

30

Слаба хибридка

преди 4 години

Поредната слаба хибридка, опитваща се да замеси България и да я изкара едва ли не виновна за провалите на Сърбия спрямо Косово!

29

Анонимен

преди 4 години

До Ниш е България 31Грую, ти не виждаш ли че българите избягаха от България та искаш някой нещо да ти връща.Кой луд иска в тази К'ина веее?!Всяка година през последните десет години по един град като Стара Загора минава границата кой накъдето му видят очите.Какво връщане какви 5 лева?!Какво лошо са ти направили онези хора от районите които цитираш ??

28

Никк

преди 4 години

Смешно е твърдението на сърбите че правим шпионаж срещу страната им...НИЕ НЯМАМЕ ТАКЪВ КАПАЦИТЕТ! хехе

27

Ниш е България

преди 4 години

Сърбия да връща на България:1-Западните покрайнини2-Нишко3-ПоморавиетоИзконно български земи и население!

26

Анонимен

преди 4 години

"Франция ще подкрепи Кьовеши за европейски главен прокурор" ............О-ЛЕ-ЛЕ !!!О-ЛЕ-ЛЕ, О-ЛЕ-ЛЕ !!!Боко, Цацата, Прасчо .............ИЗГОРЯХА!!!Усещам как скоро ще стане тарапана на самолета за ЮАР.П.П. От турско ни освободи Русия а от Боко ще ни освободи Кювеши.

25

Анонимен

преди 4 години

До Лепа Брена Той не пее ,той продава .

24

Тодар Правешки

преди 4 години

До ПетровАлоу, комсомолеца.Скопие е било столицата на Вълкашин, след като се отцепва от кралството на Стефан Душан! Стига с тези фалшиви новини!

23

Анонимен

преди 4 години

До Лепа Брена . Да затриеш три Български енергиини проекти в полза на Турция и да цензурираш историята ни . Хеле с Мюфтииството ...Безплатни с.нети за ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 4 години

До Лепа Брена Той Тиквата нали му изпя ,,Турски поток ,АЕЦ АК Кую ,закрити Нефтопроводи ,че и припява с ,,владичество и съжителство ,,

21

Анонимен

преди 4 години

Те горките не знаят ли, че Винету освен рекет и репресии от нищо не разбира , защото е ***.Ако знаеха колко е *** нямаше да се шегуват така за разузнаване, ние отдавна нямаме такова Беше останало военно контра разузнаване , но след флашките и него съсипаха , а последствия за Винету пак нямаше въпреки явното намесване в работата на прокурора.Така че не минава това с разузнаването щото нямаме такова. То ние държава нямаме ...

20

Лепа Брена

преди 4 години

Ако Бойко Борисов беше изпял на Ердоган Осман Паша вече щеше да е обесен,ама във Сърбия можее,що така бе русофилистични другарки и другари

19

Ако

преди 4 години

сравним Балканите с една жилищна кооперация, то ние живеем в много кофти сграда. Има свестни съседи , дето не са рода. Но има и калпави, подли, злонамерени, дето сме рода, а още по-лоши са кръвните ни братя. Как се живее с такива съседи?

18

Р.Радев

преди 4 години

Сръбчетата, да не лаят много, че пак ще получат бомби от F16. Но тоя път самолетите може и да са Български F16.

17

ай сик

преди 4 години

Я да ни връщат западните покрайнини,че има още да изплащат грехове...

16

А,

преди 4 години

Мирослав Дрецун да си държи сръбските чалгари у Сърбия,а не да ги праща в България под прикритието на/излишни/концерти да правят шпионаж у нас.Тая пошлотия там да си стои.

15

казаХ

преди 4 години

Първото селище на територията на днешен Белград се нарича Сингидунум, по името на местното племе (сравни Сердика и сердите). При варварските нашествия античният Сингидунум е унищожен,а сегашният град е възстановен по време на Първата българска държава от Борис I.По това време той се споменава в латински извори като Алба Булгарика.Най-западната точка на Първото българско царство.