35

Щирлиц

преди 4 години

Червен другар,почти син.Останалото е ясно.

34

Анонимен

преди 4 години

Финландия е член на ЕС, но не е член на НАТО!

33

Анонимен

преди 4 години

Този индивид беше тотално забравен. Кой го изрови от политическото сме,тище?

32

Козел

преди 4 години

Па на нас ни обеща в селото детска граьина да ни направи. Викам му бе Баце ми ние сме само пенсионери тук а той отвърна и деца ще ви направим.

31

Чобан

преди 4 години

Да ни е жив и здрав на великия министър. За наше село он е као Левски и Гоце. Мислим паметник да му издигнем

30

Анонимен

преди 4 години

Сашката много одъртял и пожълтял ми се види напоследък,болнав и нездрав вид има! По същия начин изглеждаше един мой познат,малко преди да гушне букета и да наблюдава цветята откъм кореновата им система!

29

Анонимен

преди 4 години

32..Щом видя някой че е писал на МАЙМУНИЦА..Ама изобщо не си правя труда Да го чета!!! Какъв БЪЛГАРИН СИ ТИ БЕ? ЩОМ ПРЕНЕБРЕГВАШ КИРИЛИЦАТА????

28

българин

преди 4 години

А на господина Небългарин Йорданов.Ще кажа само.Че Сърбия трябва да кандидатства точнои САМО ЗА ЕС като бъдеща членка. Там и е мястото! И за в бъдеще Бъдещи кандидатки.за ЕС..НЕ БИВА ДА ВЛИЗАТ В ЕС В КОМПЛЕКТ И С НАТО! Тези 2 организации.СА НЕСЪВМЕСТИМИ В СЛУЧАЯ<ВРЕМЕТО И ИНТЕРЕСА ! НАТО е военен блок на Америка.И НЯМА НИЩО ОБЩО С ЕВРОПА!!!! Точно НЕ БЪЛГАРИ като този.Ни продадоха и "вкараха" в ТОЗИ ЧУЖД НА ЕВРОПА ВОЕНЕН БЛОК! Сега берем плодовете им 30 г вече! СТИГА! НАТО ВЪН ОТ ЕВРОПА!

27

българин

преди 4 години

Този е едно безочливо човече.Което беше огладняло яко.И чрез продажника Борисов и неговата групировка.Пак се качи на етажите на "властта" Чрез умрелия и мракобеснически и КРАДЛИВ КОН СДС! Много от "привержениците" на групировката ГЕРБ Няма да му простят заради тази особа на Борисов "бащицата" ! -:) Тези избори.Ще бъдат запомнени от ГЕРБ! -:) Така беше и със СДС на времето -:)

26

Анонимен

преди 4 години

Ал. Йорданов за балканските дрязги: Всички ги гони логореята -А пък тебе най-много , щото колчем си отвориш устата и все излизат оттам я глупост, я лъжа свинчо!

25

позорно

преди 4 години

До джоСрам в ЕП. Какво изпратихме! Ама на Бойко такива българомразци му трябват, проверени в стартовото разрушение на България. Такива ни докараха до тук. Безцеремонни, нагли, безсрамни. Продават идеята на СДС за висока, евро-заплата, вместо да си гледат правнуците, правят нова партийна кариера, специално изтъргувана от властта.

24

Мулти-култи политика

преди 4 години

В 3 комисии х 2000 Евро+10000 направете си сами сметката.Боже,Боже,колко мъка имало в Брюксел.Каква кльопачка само....*** пенсионери.

23

мунчо

преди 4 години

Предлагам Александър Йорданов за главен герой в новите серии на " Мумията се завръща"!

22

джо

преди 4 години

Защо Сърбия трябва да влезе ПЪРВО в НАТО, а после в европейския съюз.Страната беше нападната от НАТО и като потърпевши не желаят да са в този съюз. ЕС е икономически съюз а не военен. Но хора като този господин откъде да знаят, то това е трудна материя за Детска учителка.Ама и ГЕРБ откъде го изкопаха, ще берат ядове с такъв комсомолец ама нейсе.

21

Анонимен

преди 4 години

Този плондир,да каже, какъв беше онзи скандалс износ на нелегален алкохолдокато беше посланикзаради който го отзоваха!?

20

Анонимен

преди 4 години

Този безгръбначен ***, който предаде всички, които можеше ... Ще защитава външната ни политика ... Пълен абсурт ... &#128545;&#128545;&#128545;&#128405;

19

СКУДОУМИЕТО НА СДС

преди 4 години

в пълния си блясък

18

Анонимен

преди 4 години

Тази топка лoй вместо мозък в главата му има диapия...

17

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Този никога не е бил демократ !!! Просто използва ситуацията за лични облаги...

16

Реалист

преди 4 години

Боли ви, че Господин Йорданов казва само истината и винаги е прав, нали *** ускубани?