24

Анонимен

преди 4 години

Като не искат да плащат достойни заплати ще плащат данък. Тази ЛАКОМИЯ затри народа ! България е с най-бързо растящите печалби на богатите и най-разтворената ножица между бедни и богати в Е.С. Защото плащат на хората колкото едва да мърдат......

23

Анонимен

преди 4 години

А,тва е тоя бизнесмен за който бивши служители работили за него пишат в нета че бавел по няколко месеца крупните суми от 700-800 лева които давал като заплати.Изпитвам леко отвращение към такива клошар-бизнесмени особено когато започнат да твърдят че управлявали мултимилиардни корпорации.

22

Счети

преди 4 години

Първо Ивайло кара Ламборгини не ферари. Второ трябва да се направи точна дефиниция на богати, защото според българина богат е този, който рабати в София и взима голяма заплата. А според моите разбирания богат е този, който и да не отиде дори цяла година на работа парите работят за него. В случая Пенчев е точен пример. В случая Пенчев не е прав, защото във всички европейски държави най-богатите ги облагат най-много. Но както знаем у нас това няма как да стане, защото те управляват държавата.

21

Коки

преди 4 години

И още малко да не забравя, държавната администрация трябва да се свие, да се направи работеща и да се съкрати. Не може при постоянно намаляващо население да имаме 60 хил. милиционера (40 000 администрация), и половин милион държавни служители, както и прокуратура и съд, които не работят. Да не говорим депутатите, които не са пипани, както и министрите с по 3-4 заместник-министри. И да си плащат тези данъците, да има споделена отговорност.

20

Анонимен

преди 4 години

Ивайло кара ферари, защото плаща ниски заплати на служителите си. Ивайло говори за морал. Не бъди като Ивайло!

19

Коки

преди 4 години

Данъчната политика трябва да се промени. Не може на 2000 лева заплата да плащаш 900-1000 лв. данък. Направете го 10 процента за всички, ама и го събирайте. А тези бизнесмени са големи крадци, КНСБ нищо не правят, то затова изчезваме.

18

...

преди 4 години

Значи ЛЪЖИ които тоя Пенчев е изричал! 1. Аз съм против Евро проектите и парите които те дават за разработки на разни неща! Това го казваше на една бизнес лекция! Оказа се, че баш тоя е награбил толкоз европроекти и парите от тях, че ум да ти зайде! 2. Аз заплата под 1800лв на плащам! Оказа се, че тои плаща и заплати под 750лв, казаха хора аботили и работещи за него! Има и още, ама нали е велик бизнесмен и да излъже 100-200пъти си е напълно в реда на нещата за БГ а и че има и хора дето му вярват

17

Анонимен

преди 4 години

Държавата трябва да се свие, а не постоянно да се вдигат данъци, за да финансираме сильо и пульо, който чака на държавмата ясла да захлеби.По-малко държавни служители, повече бизнес и работещи в частния сектор.

16

Анонимен

преди 4 години

Българския бизнес и доброволно плащане... ха-ха-ха!

15

Dev

преди 4 години

Напълно съм съгласен да ми вдигнат малко данъците но само и единствмено ако..1. парите не отиват за отгледждането на 15-те деца на неква 17 годишна2. Нулева ставка за заплати до МРЗ+50% (e.g. до 840 лв да си взимат чисто хората)ще преживея с 300 лв по-малко на месец но айде тези пари да отидат за българската младеж която да не се чуди как да си плати данъка или с какви пари да купи сладолед на детето си

14

художника

преди 4 години

До Бачкам си легално,г-не аз също се осигурявам на минимална заплата, защото не искам вноските ми да се разпределят към малцинствата, а разликата се трупа в банковата ми сметка. Но всеки месец разпределям печалба, от която 15% е за държавата. Всеки месец плащам заплати, счетоводител, наем, ток, вода, осигуровки, застраховки, трудова медицина. Тези разходи са фиксирани, а дали ще имам поръчки за да ги покрия, това никой не го интересува, риска си е за "Чорбаджията", както се изразяват някои.

13

Чиновник

преди 4 години

Другарят Пенчев, който плаща минимална заплата на 85% от служителите си, тръгнал да говори за морал. Ето това е нещо наистина неморално.

12

Шопо

преди 4 години

В нормалните държави с увеличаване на доходите се увеличават и данъците !!! Например Швеция...

11

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ ***?НЕ ЧЕТОХ ИЗОБЩО МАТЕРИАЛА!

10

Копам у нивата

преди 4 години

Значи спрете помощите за синьокафевоте братя и всички ще станем по- богати. Просто е баце.

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя бизнесмен е рядко противен тип.Имаше обява за програмист и електронен инженер в едно срещу огромната сума от 1200 лева.

8

Анонимен

преди 4 години

Я му вижте на Пенчев обявите, дето са все за крупни заплати от по 800 кинта. Пък тогава пишете колко бил прав тоя суяк.

7

художника

преди 4 години

Синдикатите, като свършат парите и са много активни да измислят закони, ама когато трябва да защитават правата на работниците, ги няма никакви.

6

социален

преди 4 години

аз отъдавна повтарям ,че програмистите трябва да плащат повече данъци защото са много богатиосвен това са се образовали за сметка на българският народ но си продават знанията на чужди западни компании.българският народ трябва да бъде компенсиран за тяхното предателство.

5

Тирбушона

преди 4 години

Smeagol.