8

Кинов

преди 4 години

Подкрепям напълно коментар #1

7

Електорат

преди 4 години

Ама, пиргова ли си, перкова ли си, *** червена ***, та нали именно Сидеров е този, който постоянно настоява да се работи за вдигане доходите на народа, да не се харчат милиарди за необорудвани антични американски самолети.. !! Я , кажи кой ти плати да лаеш, и не ни занимавай повече с болните си фантазии!

6

ОСТАВКА

преди 4 години

Докога ще се търпи това крадене и Апартаменти къщи улици магистрали ???

5

Соня

преди 4 години

Хайде гонете го Волен Сидеров стига е ял ???Махай се перхидрол ???

4

Анонимен

преди 4 години

ОП......огладнели пар азити!!Секнаха паричните потоци на едните от паспорти на други от хотели..и се хванаха за гушите. Е мин на софрата ще намаже от ф- ките!! Само незадоВолен...остава без хранилка!!Гръб си ги ОП- итоми..

3

Анонимен

преди 4 години

До АНОНИМЕНПРОФЕСОРКАТА Е НА ЩАТ ПРИ ДРУГАРИТЕ...СПРАВКА- ИЗЯВИ ПО ТВ

2

Анонимен

преди 4 години

Г-л-у-пав Сидеров........с кой акъл се хвана с гробаджиите???? Случайно да не му беше ясна съдбата на ВСИЧКИ, които са се хванали на хорото с боко??? Това е най-лъжливата, най-корумпираната и най-предателската "организация" в българската история! Ще видите, ТЕПЪРВА ще излизат КАКВИ мо-шеннич-ества са натворили и някой все пак ще отиде на топло!

1

АНОНИМЕН

преди 4 години

*** политоложки на щат при Герберите тръгнали да коментират човек на светлинни години пред тях като умствен багаж като Сидеров. Ясно е само ,че с доказани мафиоти и некадърници като Каракачанов и Симеонов Сидеров не може да има вземане даване и мястото на Сидеров и Атака вече е в комбина с други изявени националисти и патриоти като Бареков и Байрактаров. Това е бъдещето на хората от Атака и тази комбина има бъдеще. Бареков е единственият евродепутат свършил нещо хубаво за България ,не Джамбазки