8

Анонимен

преди 4 години

Построени са над 700 къщи за гости.Проверени са 300.Другите 400 няма и да бъдат проверени.Ще се окажат изрядни по документи.Е,ако някой журналист радуха нещо нередно,може и още една-две жертви да паднат за радост на стадото,което нищо не го трогва.

7

Анонимен

преди 4 години

Трябва да дойде БСП на власт за да изкорени корупцията. Не може да продължаваме така.

6

Анонимен

преди 4 години

Не съм съгласен виновните да това престъпление да се измъкнат само с връщане на направомерно получените субсидии. Това е злоупотреба и измама и всички по линията от инвеститора до тези одобрили субсидиите да понесат своите наказания, съответно имотите да бъдат конфискувани. Едва тогава всеки, който дръзне да прави някакви схемички с приятели и роднини ще се позамисли малко.

5

Анонимен

преди 4 години

Много ми е чудно има ли някой обикновен българин без да има общо с политиката да се е вредил ? Такъв грабеж,всичко е предварително планувано и за тези къщи за гости сега чуваме...А дано се задавят дано с тази лакомия ...Нищо не се носи на онзи свят,но заслужават ли този рай и те и отрочетата им? Цяла страна затриха вместо да използват европейските пари ,защото това е пак народна пара,защото всички ние плащаме за членството в Европа ,но само тези наглеци се облагодетелстват...как пък не се наядох

4

1234

преди 4 години

Това е по врвмето на герб, ако не беше скандала с апартаментите щяха да покрият всичко. Те и сега покриха само 15 от 300? Мин половината. Просто тези 15 не са от върхушката на герб и ще ги опраскат, все пак трябва да има жертви

3

Пенди

преди 4 години

Евала! Напълнихте хазната с този половин милион! Какви щастливи физиономии! Някой осъден? Или те без да искат са злоупотребявали? Смешници!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Бравос,другарко Танева!!!Алилуя!Значи точно двама души са върнали парите,а може и един.Защото сме им раздали по 350 000 евро за да си построят къщичките и сега зорлем на 1-2-*** човека са им взели парите.Как да не се гордееш с такова постижение.

1

Анонимен

преди 4 години

А нещо за стоте къщи на карадъйъ и родата му???