24

Смирен депутатт

преди 4 години

Българина трябва да има ниски доходи,така той ще се научи да уважава своите олигарси.С ниски доходи към висок жизнен стандарт!

23

Анонимен

преди 4 години

"За почти четири десетилетия броя на хората със злокачествени образования са се увеличили три пъти от 1980 г. насам, сочат данни на Националния център по обществено здраве и анализи."Медицината у нас не работи. Държавата е в колапс - не се контролират храните, въздухът, водата, хората живеят тук в отрови и стрес. Освен това населението като цяло застаря, едно от най-старите в света. Нормално е и да е най-болното при това положение. Болни са старите хора, предимно.

22

серьожа

преди 4 години

Га беите под руско зле ви бе а на ви сега европа

21

Легендата

преди 4 години

Е как няма да има. Шумно, мръсно, всеки пръска с някакви химикали. Сами не се пазим, а продавачите на здраве само това чакат. Садете дървета, ограничете технологиите и бъдете добри хора, че ако разчитате на руснаци или американци да ви спасят сте в голяма грешка.

20

факт

преди 4 години

България ще стане световната лечебница на раковоболни ама здравите да му мислят

19

ох малеее

преди 4 години

Яжте *** и търкайте билетчета! - все някой друг ви е виновен.

18

Анонимен

преди 4 години

Надали се е увелиличили болните от рак и ако наистина са се увеличили то не е чак три пъти.Истината е че в сравнение с миналото диагностичната медицина се е увеличила поне 10 пъти. В миналото само ренген а сега много кръвни тестове, ренген, ядреномагнитен резонанс, томография плюс докладване и събиране на даннни чрез интернет.

17

виждащ

преди 4 години

Според предание сред Българите ще е новият спасител на човечеството и понеже не могат да го открият унищожават всички Българи

16

Анонимен

преди 4 години

Какъв стрес, какво качество на живот бе филмари?Чернобил, Чернобил, Чернобил и пак Чернобил.Кое не ви е ясно?

15

1234

преди 4 години

Три пъти повече при 3 млн по малко! Преди 30 г нямаше 30 радио станции 30000 сателита в орбита, уах фай 4 Г . Всичко това облъчва човека и клетката се променя рано или късно стреса допринася но не е причината. Мислите ли че последните 500 г хората не са живели под стрес?!?!? Кога не са! Технологиите ни убиват а ние им се кефим, живота е парадокс изначало, раждаш се за да умреш! Защо се раждаш тогава като края е ясен?

14

Наков

преди 4 години

До *** Не е само чернобил - бомбардировките на нато 1999 г срещу югославия умни бомби с уран но за това не се говори !!!

13

програмист

преди 4 години

На кой му дреме за народа тук биткойни се копат

12

РанАта прай борбата

преди 4 години

Приета е национална програма за такива ***'анари като теб. На българските мъже им вързаха пиш'ката на възел и не му дават да прави деца, нали така, геврек?

11

Илия Буревестников 2

преди 4 години

..... Дори великият БЪЛГАРИН Николай Хайтов и след смъртта му ... неговия син .... казват че има такава "секретна част" от "ПЛАНА РАН-ЪТ" ... Която цели намаляването и смачкването на Българите като Нация ... Абсолютно УМИШЛЕНО ПОДЪРЖАНЕ НА МИЗЕРЕН СТАНДАРТ и НИСКО КАЧЕСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО !!!!! ... Някой само да ми каже , че НЕ Е точно така !!!!!! ... МОР ОТ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ... ПЕНСИЯ - 100 ЕВРО ?!?! ... ЗАПЛАТА - 350 ЕВРО ... НА МЕСЕЦ ?!?! .....

10

Илия Буревестников

преди 4 години

Тази статия е точно , като съседната ... Населението ни намалява. Населението ни масово е болно и то от тежки болести !!! ... НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ "РАН-ЪТ" приета в началото на 90-те години от Национални предатели , начело с Андрей Луканов , Иван Костов , Емил Хърсев , Христина Вучева и сие се ИЗПЪЛНЯВА С НАЙ - БРУТАЛНА И АСТРОНОМИЧЕСКА ТОЧНОСТ !!!!! ... Колкото и на доста "промити мозъчета" от платени и поръчкови медии да НЕ им се вярва ... И да си мислят , че е само теория .... :( :( :(

9

Циник

преди 4 години

1986.... От Русия с любов.. Радиоактивни дъждове.. ЦК каза на текезесарите, че могат да хрупат марули... Докато 500 комундрелски семейства внасяха храни и напитки от Германия в запечатани алуминиеви контейнери

8

Анонимен

преди 4 години

До 5 Я сега кажи за масовата сеч на дървета? Как западняците идват и ви сечат дъбовите гори ?

7

Анонимен

преди 4 години

С тези храни които ядем и това облъчване + мръснен въздух как да не се разболееш... 3g, 4g, 5g облъчване на макс...

6

Циник

преди 4 години

В капиталистка Германия средната продължителност на живота вече е над 80Посттекезесарите не си задават въпроса - защо аджеба е така... Те още тъжат по правешкия чобанин - който успя за 45 год. 3 пъти да фалира държавата, и ги остави да осъмнат през 89 - прошляците на Европа..

5

Анонимен

преди 4 години

Това масово убийство е умишлено. Първоначалниците ни от вън правят всичко,за да падне имунитета на бг народ,за да дойде рака. Лоши храни, постоянни вируси,грипове,паравируси, въздуха дори вече прецакаха,масовата сеч на дървета и чак тогава идва и стреса. Не ни искат да сме много в новия им световен ред. Те надминаха баташкото клоне.