44

Стига с този стрес!

преди 4 години

Не може за всяка болест стреса да е причина! *** с които се храним след 1990 са основната причина!

43

Анонимен

преди 4 години

До Цецо МенВсе неща, които могат да ти докарат високо кръвно, ментални зотклонения и износени стави, но не и рак ...

42

Анонимен

преди 4 години

Има и нещо, наречено по-добра диагностика. В Дания, имат най-добрата апаратура за диагностициране на рака и наймного онкоблни на глава от населението. Преди да въведат новата апаратура ... броят на онкоболните беше по-нисък.Извод: Апаратурата разболява хората!

41

Ти да видиш..

преди 4 години

А Чернобил и обеднения уран в Сърбия нямат никакво , ама никакво отношение към злокачествените заболявания. Важно беше да не се провали първомайската манифестация за възхвала на знаете какво, че ми е гадно да го напиша.

40

Георги Николов

преди 4 години

Много здраве на тия,дето вярват на глупостите и лъжите на същите тия,които пишат новите учебници по история ,че облакът от Чернобил ни е подминал!!!! Тази авария взима и ще взима своята лепта още дълги години!!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Чернобил няма нищо общо. Облака не минал през БГ. Сега о небето се ръсят някакви неща,по скоро те имат нещо общо. През юни след дъждовете видях 2 дървета как умряха като залети с киселина. Бяха си зелени свежи и след дъжд край с тях.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8 Западняците не секат,но техните марионетки вътре секат.

37

Анонимен

преди 4 години

А стига с тоя Чернобил. Ако имаше отношение към това, най-много щяха да са тия случаи именно около Чернобил, а те не са. Виж, другият фактор, наречен ГМО си е основен - във всяка лаборатория, в която хранят животните с ГМО, в 100% от случаите се развиват тумори. Съчетано с пластмасата и восъка в храните - ето ви и злокачественост на туморите... Радиационният фон отдавна е в нормата, не може все да се оправдаваме с него.

36

Анонимен

преди 4 години

главната причина за повече ракови заболявания е Чернобил

35

Енгелс

преди 4 години

Капитализмът води до стрес и мизерия!

34

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРНОБИЛ !!!

33

Анонимен

преди 4 години

Виждам че се изтъкват множество причини за влошеното качество на живот НОсе пропуска ОСНОВНАТА !!!!!ГЛУПОСТА на *** !!!!ФАКТОР номер 1.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Питай Ветко, Миньо, Банев и т.н. дали няма стрес.Виж при Боко и Прасчо наистина стреса е ограничен..............за сега.

31

1984

преди 4 години

... освен, че ни РАЗБОЛЯВАТ, освен, че и ние сами се тровим (цигари, алкохол, кафе и т.н.), то и престъпниците в бели престилки ще ни доубият с лъжетерапия и химиоотрова!

30

House M.D.

преди 4 години

Разбира се, уранът, който биде изсипан над Белград от нашите братя - натовците, няма нищо общо!

29

Николай Банев

преди 4 години

До Смирен депутаттБългарина трябва да има ниски доходи,така той ще се научи да уважава своите олигарси.С ниски доходи към висок жизнен стандарт!Браво другарю депутат!Съгласен съм.

28

Анонимен

преди 4 години

Стреса е при бедните,при богаташите няма стрес!

27

Анонимен

преди 4 години

До Илия БуревестниковНАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ "РАН-ЪТ"Няма такава национална стратегия гл.пако.Според този план индустрията на страната трябваше да бъде поета от западни фирми и българи предприемачи.Обаче стана така, че другарите от БКП сложиха ръка на всичко.Както казва Нора Ананиева:- Какви червени куфарчета?През 1993г раздавахме цели предприятия.

26

До 23

преди 4 години

Според последни данни,около Чернобил живеят столетници.Да се чуди човек и да си търси оправдания за нашето дередже.

25

Анонимен

преди 4 години

Да ви е честита така наречената демокрация.Мръсен въздух,отровни храни,стрес,безработица и мизерия-ето ви причините за тези резултати.