25

Анонимен

преди 4 години

87- 89 си беше страшничко в Бг.. Имах малки деца и помня че ме беше страх да излизам с тях сама..

24

Желко

преди 4 години

Аркан национален гдрой на Сърбия

23

до 22

преди 4 години

не съм объркала нищо.беше 89г. лятото.демокрацията не дойде ли 89г.ноември ?

22

Анонимен

преди 4 години

Възможно е да лъже.Хем не гледал вързаният,хем било тъмно,хем забелязал че му били отрязали пенисът.Хайде представете си тая картинка реално и се замислете дали малкият Хасан не лъже?Половият орган обикновено е доста богато кръвоснабден и отрязването му води до масивна и бърза загуба на кръв -след изтичането на около 600мл кръв обикновено човек губи съзнание.Тоя чак мърдал и говорел с разрязани бузи и език.Май Хасан е прекалил с хашишът?

21

12345

преди 4 години

До Гледна точкаВОЙНАТА НОСИ САМО СМЪРТ, ИКОНОМИЧЕСКИ ЩЕТИ И СОЦИАЛНО РАЗДЕЛЕНИЕ===Сигурно войните носят и някаква полза на някого...

20

ДО 12

преди 4 години

Май си сбъркал нещо ерите - през 1989 беше Демокрацията - какви турци си сънувал да те гледат *лошо*?

19

odpo

преди 4 години

Войната носи много ПАРИ, но за определени хора. А смърта тях не ги интересува! Но рано или късно света ще се надигне срещу САЩ ш войната ще се води на тяхна територия...

18

Пело от село

преди 4 години

Двоен стандарт по соросоидски. Ореваха света за Сребреница, а в същото време пускат книги "Митът Батак". Това което е станало там е наистина гадно, но е капка в морето от зверства извършвани през вековете от терористите на Ислямска Държава Турция, които днес си живуркат напълно необезпокоявани. На тях кога ще им бъде подирено сметка?

17

Гледна точка

преди 4 години

След като прочетох статията и коментарите, още повече Благодаря на господин Борисов за МИРЪТ който носи със себе си!ВОЙНАТА НОСИ САМО СМЪРТ, ИКОНОМИЧЕСКИ ЩЕТИ И СОЦИАЛНО РАЗДЕЛЕНИЕ

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

За сръбските жертви нищо, нали ? Те са от лошите. Важното е да се промиват мозъци. А, кой запали тази братоубийствена война в Югославия между хора, които до вчера са живели в мир и сговор ?Не я ли подпалиха американците ?!

15

бай Иван

преди 4 години

Много сирийци,които са християни са изхвърляни от лодките от сирийци мюсюлмани,след като ги проверили,че не знаят молитвите от корана.Религиозният фанатизъм няма граници,подобно на футболните запалянковци,които се млатят след всеки мач...

14

Анонимен

преди 4 години

Сребреница е нищо пред това, което САЩ причиниха на цивилното население на Сърбия. Изтровиха с уран няколко поколения напред.

13

Fenasi Kerim

преди 4 години

Хайде сега през'89 бяха извършени бая диващини. Пък и преди това и не само към турци но и към българи как да ви гледат с любов ли?

12

Анонимен

преди 4 години

ние се разбягахме и тогава разбрах ,че ни охраняват и от милицията.тези мъже и те го видяха и изчезнаха.а представяте ли си,какво щеше да стане,ако нямаше никой с нас? така,че човешката омраза може да стигне много надалече.а бригадата трая само 2 дни.повече не ни пратиха.явно е било опасно.

11

Анонимен

преди 4 години

ще ви кажа как се почувствах аз през 1989г. като ни пратиха на бригада в едно делиорманско село,веднага след проблемите по възр.процес.бяхме на по 17г.ученици.трябваше май малини да берем.селото беше напълно обезлюдено.бяха тръгнали да си ходят към турция.охраняваха ни мъже с автомати от милицията.такъв страх не съм изпитвала никога другаде.изведнъж из редовете отнякъде изскочиха няколко мъже от селото,турци.така ни изгледаха,че още помня студеният им и ужасен поглед.

10

KING OF KINGS

преди 4 години

Сърбите са защитили са своя народ! Защото, както знаем ''толерантността'' на мюсюлманите към християните е можело да стане, като Батак, саразагорското клане, както с тракийските българи! Но сърбите са защитили православното християнство и народа си!!!

9

Анонимен

преди 4 години

абе цялата работа е в краваритераздуляй и владейнасъскаха мюсюлмани и им платиха а сърбите това чакахабошняците са си сърби и хървати но мюсулмани и в сараево половината от браковете са били смесени- ама срещу американските пари е трудно да се бориштова е истината - и тия хора остават скарани поне две поколенияидеално за краваршингтонвижте руснаците германците- омразата в болшинството от тях липсвано им трябваха три поколения

8

ТHE Патриот

преди 4 години

Никога няма да забравим краварските зверства не само в Сърбия ,но и в Ирак,Либия,Сирия ,Украйна и още над 50 държави само след края на ВСВ!

7

vsichki jiveeha

преди 4 години

...v mir ..predi da doidat "demokratizatorite " !!! Te sa nai-gnusnata sgen za zemiata !!!

6

Fenasi Kerim

преди 4 години

Над 1 милион цивилни иракчани загубиха живота си при операцията по демократизиране на страната от Буш младши. Хиляди момичета - деца на по 11 - 13 години бяха изнасилени и обезчестени от американските демократични войници от всякакъв произход от англо-саксонци до афро-американци и латиноси. Така и не откриха оръжията на Саддам. Днес не смеят да нападнат Северна Корея и да я демократизират.