45

Mene

преди 4 години

Ако познаваш сръбския нрав малко никога няма да си помислиш че някой ги е натиснал отвън. Но в крайна сметка си вкараха поредица от автоголове- разпапцальосаха се и днес са доооста безперспективни...

44

Muharrem

преди 4 години

Има хадис, как едно сахабе (сподвижник и съвременник на Пророка сав), който бил много добре сложен машалла, става шахид. Тогава другите сахабе, както се полага, по най-бързият начин, както се полага, с кървавите дрехи, тръгват да го носят към вечността. На сахабетата им направило впечатление, че трупът е много лек и попитали Пророка. Той им отговорил, с вас са слезли да носят много ангели. Сахабето заслужило дженнета, да бъде редом до Пророка иншалла.

43

Анонимен

преди 4 години

До IYI АВИТОХОЛ lYlНе е така във войната, защото не живеем във времена когато войските са прегазвали земята опожарявали са селата изнасилвали са жените и са плячкосвали. Това беше абсолютно излишно, не знам защо сърбите решиха да показват мускули. Това не им помогна. Напротив. Не знам кой какво е защитавал, въпросът е кой в крайна сметка спечели войната. Не са сърбите, защото Косово така или иначе съществува и не е тяхно. Остана им само клеймото което сами си лепнаха.

42

Факт

преди 4 години

В крайна сметка всички тия трагични събития в Югославия бяха предизвикани от американците!За явната подкрепа на ислямистите на Балканите няма смисъл да се говори-всичко е очевидно.Естествено създаването на нарко-държавата Косово бе черешката на тортата и направи региона окончателно ислямски бар*дак...

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Никой нищо не си е намерил. хора с мислене като твоето доведоха нещата до това положение. Сега каквото и да става сърбите винаги ще са в неизгодна позиция. И най - малко косоварите ще имат желание да се занимават с тях. Ето до това доведе късогледата им политика.

40

12345

преди 4 години

До 12345(продължение) ...митинг поради предполагаеми камери и т.н. по покривите на сградите. Това можеше да отрезви някой друг, но моят интерес нарастна. Убедих го - и ето ни на площада пред Народното Събрание (така ли се наричаше мястото на митинга). Народът се беше изсипал вече, много народ. Интересни бяха лозунгите с въпроси, коит не бяха задавани 44 години. Няма да описвам всичко; само ме впечатли автобусът, охраняващ митинга: беше пълен с добре изглеждащи, усмихващи се мъже, тоест господа.

39

12345

преди 4 години

До Анонимен (#30)А аз бях на 39. Сутринта, когато беше насрочен мотонгът на СДС-то, аз бях се упътила на гости на сестрата на майка ми, която живееше в София.Купувайки билета, служителката на гишето ме запита дали отивам на митинга. До този момент аз само следях, какво ставаше, но бях на страна от всички партии и сдс-та. Но любопитството взе връх: във влака, щв моето купе, аз се заговорих с един срътник, който изглеждаше сериозен. Той каза, че не е разумно да се ходи на този митинг (sledva)

38

IYI АВИТОХОЛ lYl

преди 4 години

Ами във войните е така... Ако сърбите не бяха го направили, мюсюлманите щяха да го направят на сърбите... Сърбите са реагирали и са защитили своя народ!

37

Анонимен

преди 4 години

сърбите трябва да разберат че това което направиха с тези хора оттук нататък ще им виси като воденичен камък. И нищо няма да може да промени това. Това беше най - голямата им грешка. Сега пострадалите ще плачат ще оплакват ще си спомнят а светът ще им съчувства - направиха от тях мъченици. А и те явно наистина са били. Самомнението и арогантното поведение на сърбите им изигра най - лошата шега. Не знам как ще излязат от тази ситуация. да му мислят.

36

11

преди 4 години

До Пело от селоИ аз това дрънкам - вярно зверство е станало, ама кога в турска, албанска или косовска медия ще има статия за баташкото клане? Иначе тука Хасан и Осман. По БТВ Ахмед и Мехмед, а няма нищо в България за Иван и Драган.

35

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА СА ЗВЕРСКИ ДОКТРИНИ ИНКУБАТОР НА ОМРАЗА И ТЕРОР!!! ИСТИНАТА Е В АРИЙСКАТА РЕЛИГИЯ НАРЕЧЕНА БУДИЗЪМ ДАМИ И ГОСПОДА!!! САМО ТАМ Е СПАСЕНИЕТО НА ЧОВЕШКИЯ РОД!!!!

34

Анонимен

преди 4 години

Няма никакви ношняци, никакви босненци. Тука става на въпрос за албанци мюсюлмани който са искали да разкъсат Югословия и в последствие успяха за жалост. За случилото се в Сребреница каквото са търсили намерили са си го мюсюлманите албанци.

33

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 4 години

СЪРБИТЕ СА ИЗБИЛИ МЪЖЕТЕ НАД 12 ГОДИНИ- НЕ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА. СПОРЕД КОРАНА 12 ГОДИШНИТЕ СА ПЪЛНОЛЕТНИ ВОЙНИЦИ. . НА ВОЙНА ВРАЖИТЕ ВОЙНИЦИ СЕ ИЗБИВАТ ИНАЧЕ УБИВАТ ТЕБЕ... В ГРАЖДАНСКА ИЛИ РЕЛИГИОЗНИ ВОЙНИ ПРАВИ НЯМА....А ХОЛАНДЦИТЕ ГЛЕДАЛИ СЕИР.

32

SS

преди 4 години

ВОЙНИТЕ ОМРАЗНИ НА МАЙКИТЕ.НО ОТКАКТО СЪЩЕСВУВА ЧОВЕК,ВИНАГИ Е ИМАЛО ВОЙНИ.ЗАЩО? В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН,ТОВА Е БИЛО НЕОБХОДИМОСТ,СЪЗДАВАЛИ СА СЕ ИМПЕРИИ,РУХВАЛИ СА ИМПЕРИИ.КАКТО Е КАЗАЛ ПЛАТОН ВОЙНАТА Е НЕОБХОДИМА И НЕИЗБЕЖНА.

31

12345

преди 4 години

До Гледна точкаАз съм г-жа Никоя за да отнеса този въпрос към тези висшестоящите особи, посочени от Вас. А може би това зависи от някой с още по-решаващо влияние. Не съм религиозна, но понякога ми се ще Спасителят да се върне, както го предсказва библята. Омразата ме разнищва.

30

Истанбул

преди 4 години

С всеки изминал ден приближава видовден за сърбите

29

Анонимен

преди 4 години

до нас един го смляха от бой.на улицата.без нищо да е направил.това в шумен.да,не беше хубаво време

28

Анонимен

преди 4 години

89г.да не беше хубаво.помня хилядите коли,наредени по пътя готови за заминаване.помня го,с очите си го видях.помн и как биеха милиционерите по улицата.ние бяхме деца и не разбирахме много какво става.но съм свидетел на проверките в тези дни на безредици.излизахме само с паспортите си навън.тъкмо ги бяхме взели на 16г.спряха ни,провериха ги с отваряне на една опр.страница.и с бълг.име да си,те разбираха по някакъв начин,че си турчин.казваха,от посл.номера на егн-то.нас ни пуснаха,

27

Гледна точка

преди 4 години

Сигурно войните носят и някаква полза на някого...Този въпрос трябва да го отнесеш към световните лидери - Тръмп и Путин.

26

До авторката

преди 4 години

*** , как може толкова хаотично написана статия ? На няколко места губи смисъл, връща се и стига до никъде ...Трудно се превежда с гугъл