15

Аз

преди 4 години

Тия са нито патриоти, нито русофили! Говорят, че са меки китки, детето е просто за парлама на Воленчо

14

Аман от драскачи !

преди 4 години

Между другото, твърде много хора позабравиха, че Болен Лидеров е доказан престъпник с цели пет одобрени от съда споразумения с прокуратурата. Сами си преценявайте що за партия продължи да го държи за свой лидер. И що за партии се коалираха с него...

13

Ели

преди 4 години

Махай те го Волен Сидеров вън тоя нищо не става от него ??.

12

Анонимен

преди 4 години

До ВОИН АТАКИСТТи това с google translator ли го написа ?

11

ВОИН АТАКИСТ

преди 4 години

ВОЛЕН СИДИРОВ Е ИЗТЕНЗКИЯ КРЕПИТЕЛ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ЦЕННОСТИ В БЪЛГАРИЯ И НИКАКВИ СЛУГИ НА АМЕРИКАНСКИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ НЕМОГЪТ ДА МУ ОТНЕМАТ ВОДЕЩАТА РОЛЯ КОЯТО ИМА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА

10

Анонимен

преди 4 години

"Въпреки скандалите обаче, "Атака" смята, че този мандат трябва да бъде завършен докрай"Въпреки всичко, кокалът не трябва да се изпуска!

9

Анонимен

преди 4 години

Така е Сидеров участва в успешния преврат срещу Борисов през 2013 .

8

Анонимен

преди 4 години

Не са карайте ще ядете газа на бойко всичките

7

Анонимен

преди 4 години

Урви, стига сте ревали. Като не сте доволни - напускайте. Последен танц.

6

Анонимен

преди 4 години

На кой наистина му пука ? Нито един от тези клоуни няма да влезе в слеващия парламент. Чакаме сега с нетъпрение, какъв нов проект с неустановено финансиране и голямо медийно внимание ще дойде на тяхно място.

5

Един

преди 4 години

"Тези хора един преврат не могат да направят като хората." - па знам ли, на мен ми изглежда, че доста успешно се справиха с преврата. В смисъл - оня ден Бялата Златка беше едно малко шефче, днес вече не е, въпреки желанието му. В дебелите книги това се дефинира баш като преврат. *** кво разбирам аз, аз не съм светилото на мисълта Чуколов.

4

Анонимен

преди 4 години

Имахте възможност да отиграете по някакъв начин ситуацията и да излезете с по-малко щети от нея, но това - "Атака" смята, че този мандат трябва да бъде завършен докрай. ще ви изяде главата!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Десиславка Чуколова кой я пита какво мисли мухата за жабата?!? Аре у лево, ***-кръвопиици. Не се наядохте, не се накрадохте! За лекарства да ги дадете тия пари и за болници!

2

Анонимен

преди 4 години

Нормално че искат да завършат "програмата", друга такава възможност няма да помиришат!

1

АНОНИМЕН

преди 4 години

Грешката си бе изцяло на Сидеров ,че реши да прави комбина с тези ***. Единият се прочу с обидите си към майки на болни деца, другият с палатите си в центъра на София на мижави цени. Сидеров предложи Каракачанов за президент, Сидеров нито бе министър нито областен управител , а кротко си живее в двустайна панелка без асансьри и тераси по 100 метра.Тези двамата нито могат като Сидеров да рисуват , нито да свирят , нито му имат умственият багаж с написани много книги и хиляди статии и предаван