41

До 37

преди 4 години

Ми като няма да поемат грижата за детето, тогава за чий я плаща целия български народ от заплатата си всеки месец осигуровка за майчинство? Би трябвало само който плаща осигуровката, да може да се възползва от нея. Да, ама не. А тука разни тро-лове даже предлагат хем да плащаме, хем и малкото, дето връщат от платеното, да бъде откраднато. Тро-ловете явно нямат против да плащат залудо, залудо да не стоят, ама с останалите хора не е така въпросът.

40

Анонимен

преди 4 години

Всяка една кампания в тази насока е положително дело.Винаги може да е по добра с повече доброволци и безплатна помощ сред медиите.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Но ще се раждат качествени. Защо ти е този урожай в гетата?Ако има по-изгодни условия за образованите младежи, те ще остава тук и ще създават по 1-2 деца, вместо да бягат в странство, а тук да храним пълчища странни индивиди.

38

Анонимен

преди 4 години

комшиите младо семйство близо 6 години бяха само с едно дете . заминаха за Испания и жена му роди още четири . сега имат пет деца , къщичка в Мадрид и всяко лято си идват за вканцията с едно чисто ново микробусче . нямате си и представа с каква завист ги посрещат .

37

Анонимен

преди 4 години

"Давам пуднаем дете за селфита за повече лайкове", нуждайа се от ти-***. т

36

Анонимен

преди 4 години

мъжете във всички семейства с повече от едно деца които познавам са програмисти.ако мъжа не печели добре забравете за деца.

35

До 35

преди 4 години

До до 20Ти май не си прочел(а) какво е нааписано в коментар 20. Той пише същото, каквото пишеш и ти. 13 е този, който иска държавата да поеме абсолютно всички разходи по отглеждане на детето, докато то навърши 18 г., демек, мечтата на индиеца!

34

До Анонимен 13

преди 4 години

Още нещо не щеш ли?Някой изцяло да финансира отглеждането и изхранването на децата ти, а ти да щракаш с пръсти!Не ти ли идва наум кои ще се развъждат най-интензивно, ако се приеме твоето предложение?Не се ли замисли, че за такова спонсориране могат да претендират трудовите пенсионери, защото те са градили всичко,благодарение на което живеем.Заслужили са грижи и уважение.А от твоето дете какво ще излезе, не се знае.И дали изобщо ще остане в Бг? Тогава защо да го храним за сметка на бюджета?

33

Анонимен

преди 4 години

До Да вземат примерСингапур е една от страните с ниска раждаемост в света, около 2 пъти по-ниска от тази в България.

32

Радослав

преди 4 години

Ще стана ром.

31

Анонимен

преди 4 години

Тая кампания е такава пародия, че човек дори не може да се обиди на меко казано м...ните послания. Според тях хората трябва да раждат деца заради лайковете във фейса и защото на майките им е писнало от тенджери и ти...ни! Направо гениално, няма що! Значи бебе равно та т...н!

30

Радослав

преди 4 години

КАКВИ ДЕЦА иска държавата. След 8 години борба за дете, 4инвитро процедури и хиляди левове, слава на бог ни дари с дете, бяхме се отчаяли. Сега държавата спря майчинството на майката, понеже докато обикаляхме болниците, си е взела 2 неплатени дни отпуск в повече и освен, че спряха парите от април насам, наглите НАП си искат неправомерното взето майчинство от първия ден на майчинството, защото късно се усетили видиш ли. Ще СТАНА ***

29

До 25

преди 4 години

ОК проблема е комплексен, проблема е ценностен, не са само жените, ние мъжете също носим вина, защото на много хора и от двата пола, им е насадено в тиквите, че трябва да водят лековат, безцелен животец, без никакво напрягане, без никакви отговорности. Но *** или не, факта е че децата ги раждат жените, факта е че феминизма е основната причина за демографския срив, факта е че пропагандира жените да водят мъжки живот, да правят кариера,а не деца, факта е че с неговата поява демографията се срина

28

Да вземат пример

преди 4 години

от Сингапур - една от държавите с най-щедри детски надбавки и други бонуси за семейства с деца. Но всички тези благини се дават само на семейства, в които поне единият от родителите е с висше образование.Докъм средата на 20-и век по-голямата част от тази държава не е по-различна от най-бедните ромски гета у нас, дори е по-зле.Но са взели мерки и днес техният стандарт е блян дори за някои западноевропейски държави.Ние пък ентусиазирано развъждаме обитателите на гетата и толерираме традициите им

27

до 13

преди 4 години

всичко това си го има ....обаче за етноса. за този етнос работим всички ! от данъците ни да се отглеждат техните купища деца. моето внуче е на 8 год. и майка му не е получила 8 стотинки детски......защото тя и таткото са вишисти, със заплати над 2 000 и не им се полага. не можаха и до детска градина да се доредят. добре, че все още няма "предимство за влизане в 1-ви клас" та детето поне на у-ще да ходи.така,че - забрави за второ,трето...и т. н. дете !

26

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се обединим около тази кампания, да направим нещо полезно за родината ни, за обществото ни, за нас самите, ние плюем, какво били написали, остроумно или не било, дали някой сбърканяк не се бил обидил и т.н.

25

До До 6

преди 4 години

***,Жените искат да се омъжат докато са млади, защото тогава са най-търсени и желани. Искат и да родят докато са млади, защото после става много по-трудно и знае, че без дете е много вероятно да бъде изоставена от мъжа й.Но *** е един на мама и тате, свикнал е докато те са живи, да го глезят като тийнейджър, а той да се прави на плейбой, нищо че кара трошка, а щедрите му джобни пари са всъщност цялата му заплата. И ергенува до пенсионна възраст. При него търси причината за демогр. срив!

24

пена

преди 4 години

Да се гледа дете в София излиза над 1000 кинта на месец ако човек не иска да прави опасни компромиси. "Обществото" да го ду*а, няма балъци, които да таждат работна ръка за тоя скапан народ!

23

R1a1 + J2 + E

преди 4 години

Това е причината някои да се чудят как да затрият българите и още някои народи, при които твърде висок процент от населението е носител на това съчетание на гени.

22

Анонимен

преди 4 години

Ако дават по 5 хилки на бебок, нещата ще потръгнатДа, ще потръгнат за всички, търгуващи с детски стоки. Ще вдигнат цените дружно и ще излапат тези 5 хилки.