30

Анонимен

преди 4 години

Кога ще измрете ве, че да се върнем от чужбина в България и да си направим една истинска държава? Явно липсва нещо - физически сили или умствен багаж на останалите! 30 години и все още не разбирате, че отново ще ви изпързалят на изборите! Е на това му се вика истински деби.лизъм!

29

Руми е много ядосан

преди 4 години

Клепоухият Руми Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

28

до 33

преди 4 години

глупостите които изписа за шофьора на самолет са твоя лична оценка която няма общо с реалността и надявам се се базира на 5-те рубли които си получил.... ако ли не .... жал ми е за теб :Д иначе затова че такива като мене щяха да са по лагерите си прав. добре че това време си отиде и такива като тебе с IQ на пудел стават все по малко :Д

27

до 29

преди 4 години

що бе "президент избран от Масква и посочен от генерал от разузнаването на КГБ - Решетников" по ли ти се вижда вещ :Д

26

Хейтър

преди 4 години

Този ако си мълчеше, хората нямаше да го разберат колко е глупав.

25

Анонимен

преди 4 години

ама много вещ по сички въпроси тоя шофьор на самолет бе :Д

24

Анонимен

преди 4 години

Те суперкомпютър искат да ви купуват,а вие три копчета не можете да натиснете!Имахме комисар по дигитални технологии а пък сме в каменната ера по демокрация

23

Само питам

преди 4 години

Кой те пита, че се обаждаш пак?

22

R. Rdev e umen

преди 4 години

chovek !!! Govori istini !!!Realnata vlast obache e v ratsete palnata protivopolojnost na general Radev !!!

21

Анонимен

преди 4 години

Не са виновни нито машините нито администрацията, виновна е демокрацията. Някоя 70 тодишна баба, като иде да гласува отде ще ти разбира от машините Те му казват бюлетини да не изпаднат червените от парламента той машини искал.

20

Анонимен

преди 4 години

Солото в червения оркестър - Нинова, вокал - Радев . Горката публика - децата ни !

19

Пешо

преди 4 години

Прецедентът за пореден път откри топлата вода! Разбира се, че хората са виновни, но какво да се прави, такъв е матриалът. Аз също съм за оставане на машинното гласуване, защото противното означаво точно, че нацията ни затъпява, начело с прецедента!

18

Огнян

преди 4 години

Този както си седи и каже на магарето чуш.

17

Анонимен

преди 4 години

Радев или господин Лъжа излъга че ф 16 стрували 3 милиарда и половина лева.Кой лъжеш бе *** ?

16

Анонимен

преди 4 години

Скъпо!? За машината плащаш при закупуването! За изборната администрация и комисии - при всеки избор и балотаж!

15

Анонимен

преди 4 години

В Белгия, столицата на ЕС гласуват само с машини на север и само с хартия на юг. Евровота където се провежда с машини е с ясен резултат в 20,00 часа, хартиите ги премятат далеч след полунощ.

14

Анонимен

преди 4 години

до 14 - ВМРО няма проблеми с машинното гласуване, те имат интилигетни избиратели, видя се колко си увеличиха гласоподаваемостта. Вероятно сега сключили някоя сделка - Борисов да ги подкрепи за самолетите, и те щат- не щат, трябва да върнат жеста. ИНак тяхната партия по-скоро би имало изгода да има машинно, отколкото да няма.

13

Анонимен

преди 4 години

Машинното гласуване ни доближава до дистанционното и до електронното гласуване. По този начин ще се увеличи и вота на ДБ, а ще се намали на ГЕРБ . Естествено, че Борисов ще е против.абсурдни са тезите, че Машинното е скъпо - като наемате на максималната цена, вместо да купите машините на минимална цена от българска фирма и да ги държите на склад - така ще е. За Саниране с толкова проблеми имахте 3 милиарда, а за машинно гласуване не можеха да се отделят 100 милиона.

12

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов преди време искаше гласуването да се усложни, за да не могат неграмотни хора да определят съдбата на останалите! Сега подкрепя обратното! Власт!

11

Анонимен

преди 4 години

Ето това е - няма го Цветанов, и Герб толкова се притесниха, че ударно започнаха да променят закони, които са приели само преди 3 месеца. Нищо че според Венецианската комисия изборното законодателство не се пипа минимум 7 години.