50

PsT

преди 4 години

Този не спря да обижда хората, досега обиждаше избирателите на ГРЕБ, сега започна работещите в администрацията,. Да видим кой ще са следващите. Само за мама Корни нищо не казва.

49

Дръндер

преди 4 години

До Анонимен 48Ти пък от къде знаеш, колко си компетентен?

48

Анонимен

преди 4 години

На всяка манджа мерудия. Поне да я сменяше понякога.

47

Анонимен

преди 4 години

толкова могат, изпълняват заповеди спуснати им от високо

46

Анонимен

преди 4 години

Виновно му е следването на комунистически повели. Но той така е учен, да се подчинява цял живот на някой.

45

Генерал-жалко е…

преди 4 години

Генералите трябва да служат на народа като го пазят и защитават, а не да го управляват. Генералът е свикнал да се подчинява на командите на висшестоящите. Кои ще му бъдат началниците си отговорете сами, може би даже не всички са в България.

44

Анонимен

преди 4 години

До ОНЗИАбе разберете - този политически модел в България не работи !!! ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ !!!! Първия указ на президенското управление е Б.Б. в ЗАТВОРА !!!!Ми добре бе, ама какво ще правите като изберем Бойко за президент на президентската република?

43

Анонимен

преди 4 години

На тоя не му влиза в работата да дава такива оценки.

42

Анонимен

преди 4 години

"Не машините са виновни, а ниската ефективност на администрацията"Това е напълно вярно. Машината е предмет и вина не носи. Виновни са или тия, дето не са ги доизкусурили добре, или ония, дето не знаят как да работят с тях.

41

Анонимен

преди 4 години

Само констатации ,констатации не е ли време някой по -достоен българин на високо ниво да каже : Нашата лакомия затри тази хуваба България и пръсна народа по всички краища на света ! ЛИЧЕН ПРИМЕР Е НУЖЕН , ДЕЛА ! ! !

40

ОНЗИ

преди 4 години

Абе разберете - този политически модел в България не работи !!! ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ !!!! Първия указ на президенското управление е Б.Б. в ЗАТВОРА !!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Радев, не се изказвай възпитано, коректно и аргументирано, както наистина изисква поста Президент! Това тук не носи рейтинг! Постарай се да бъдеш по гламав - като Бойко! Виж там, пиарите да ти измислят някои по пиперлия фрази като ,,матреал", ,,на каишка", ,,шменти капели", ,,балкански номера" ! Поне половината народ ще му хареса! Сега си скучен!

38

майор Афанасиев

преди 4 години

Който е много ербап, да се качи на всичките 8 Ф-16, блок 70 и да навлезе в обхвата на моя ЗРД С 400! Как!? Не са произведени!!! Ще почакам до 225 година, полковник, С 800 ,,Херострат"!

37

798

преди 4 години

Нито Грипен, ни колайдер, ами сега?

36

Анонимен

преди 4 години

Този е като резервна гума на БСП и Корнелия.Стои в багажника и го вадят при нужда.Лошото е ,че постоянно пукат гуми.

35

Анонимен

преди 4 години

Прав сте за администрацията г-н президент в България има 265 общини бих казал с административен капацитет граничещ с 0 /Нула/ при постоянно намаляващо население крайно време е да започне закриване, сливане, окрупняване на общини. Що него кажете това. Повечето от общините са измислени, изкуствено създадени за точене на държавния бюджет чрез обществени поръчки. Хора няма има кмет по трима заместници, секретар на Община деловодство и т н. УЖАС

34

и какво постигате

преди 4 години

Тук пише един и същ рещу президента.Не може да понесете ,че ви слага всички в малкия си джоб.Да е жив и здрав нашият президент!

33

ууууу

преди 4 години

Защо не давате възможност да пишем плюсове на президента.?

32

гражданин

преди 4 години

Много е точен президента ни, за пореден път. Умен човек. Време е да се събудим, иначе се затриваме сами!

31

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ

преди 4 години

както винаги е прав