7

Анонимен

преди 4 години

DEM По света има достатъчно държавни детски градини и ясли, тук в България няма! Кандидатствах в 4 и съм на 154, 132, 125,112! Айде кажи ми, как се гледа дете с 380 лева!

6

Анонимен

преди 4 години

Аз съм осигурявана на 1000, първата година е добре обаче втората, като не успях да се доредя за ясла!!!Кажете ми, как се гледа дете с 380!

5

Анонимен

преди 4 години

Анонимен

4

DEM

преди 4 години

А КНСБ ще каже ли къде по света има майчинстов 2 години? И защо по ягодите трябва да се източва НОИ по този начин? Вчера искаха по-високи данъци за богатите, днес искат майчинство 415 лева за втората година, утре ще искат някоя друга дивотия. И това са хора, които се издържат от членски внос на наивни овчици, които си мислят, че КНСБ и онова другото КТ Подкрепа се грижат да защитават правата на трудещите се. Нищо подобно.

3

Анонимен

преди 4 години

КНСБ иска да наливаме пари на многодетни ромки. Трябва да бъдат забранени КНСБ и затворени лидерите им

2

Анонимен

преди 4 години

Платено майчинство - само за жени, които са се осигурявали иза първо дете на студентка!Ако мърлата не учи, не работи, а е избрала професия безконтролно размножаване - на нея НИЩО! настаняване на детето/децата й в социален дом, а тя и осеменителят да отработват издръжката.Профсъюзи, парламент и НПО-та да не разпределят нашите пари на данъкоплатци, за да подпомагат развъждането на па.ра.зити!При добра управленска воля е възможна всякаква разумна промяна на законите.

1

ВЪПРОС

преди 4 години

КНСБ защо не покаже измамата с обезщетенията за безработни ?Максималния Осигурителен Доход се вдигна на 3 000 лева , а максималното обезщетение се запази на 2600 лева ?