21

Анонимен

преди 4 години

"Има нещо гнило ... " в тази статия.

20

KATESODENM

преди 4 години

Аз съм застраховане на повече от $ 12k чрез завършване на пряка онлайн дейност от дома си сам в моето допълнително време. Аз съм заместител на пълен работен ден и при изпълнението на това 2-часово задължение спечелих $ 11,242 от тази работа през последния месец. Като общо правило, невероятна дейност. Всеки може да получи тази позиция и да започне да печели основно като следва нюансите тук.посещение...................>>>> ***.Trade46.com

19

Анонимен

преди 4 години

Ужасен превод на чужда статия.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен16какво лошо има?

17

House M.D.

преди 4 години

Озкан Оздил е 12-ти лорд на Кентърбъри. Не знаех, че в Съюза на Държавна Сигурност има чуждестранни бойци.Някой карал ли е насила датчанина да ходи в Сирия?

16

Не трийте това

преди 4 години

Не всички еврейски поговорки са умни.Нямало ненаказано добро.Ми като няма ненаказано добро що не разстрелят всички доктори в Израел?Те нали вършат добрини?Или вършат злини?От собствен тарикатлък понякога толкова се оплитат хитрите еврей че после оревават светът как ги били прецакали пък те горките не знаели подмамени.Ето например Меркел.Цял свят я мрази и презира а тя се крие зад сополивите клошари на социал.Спасителка.Сега ще умре като жалък инвалид третерещ с течащи лиги.

15

Анонимен

преди 4 години

Продавахме въоръжение и на двете страни. Мейд ин България. Чрез американско-арабски посредници.

14

Анонимен

преди 4 години

Пропуска се да се отбележи,че тези хора са се присъединили към някоя от враждуващите страни самосиндикално-без да има конкретни доказателства че наистина са се биели срещу ИД. А СДС си е чист клон на ИД в нета имаше клипчета как тия талибани палят църкви дори техен войник изкорми един жив военнопленник и му изяде сърцето.Човекът беше от официалната армия на Сирия оцелял от атака на СДС върху военен камион.После всички крещяха "алах акбар"... Така че няма реална разлика между ИД и СДС.

13

Анонимен

преди 4 години

Ислямска държава, юдейска държава каква е разликата?

12

гл. шеф.

преди 4 години

до. българия. от гл. шеф на тайно разузнаване. г. г. българи. нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник10. го винът с лъжи полицията и съседите са се наговорили. да притиснът румен даго вкарат в ареста. с прости лэжи. само някой ако се занимава с румен. ние почваме да действаме. всичко ваше ще излезе на яве.

11

гл. шеф.

преди 4 години

до. българия. от гл. шеф на тайно разузнаване. получихме информация в 16ч за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник.10. че съседите искат да вкарат румен в ареста и в затвора. но чакали братму на румен. румен нищо невие направил. товаса вашите лъжи. срещу румен. ние и за полицията и за съседите имаме заснети матреяли. за всеки. и ние щеви съдиме.

10

А бе

преди 4 години

Ала-бала...

9

Срещу истинските мъж

преди 4 години

Гейтащината на европейците няма край!

8

Пешо

преди 4 години

Много манипулативна статия! Тези така наречени "доброволци" са отишли там по собствени причини, знаейки много добре, че с това нарушават законите на държавата си! Подкрепям напълно решениятя на бели държави, лишаващи от гражданство подобни индивиди с основният довод: "Нашата държава води операции против ИД. Ако сте искали да се борите против ИД е трябвало да постъпите във въоръжените сили на държавата си!" Всичко друго е лъжа и измама! Тук в случая няма направено добро!

7

Нелегионер

преди 4 години

Наемниците мразят Асад щото ги прекара с много добри фълшификати в едри банкноти валута.Кюрдите нямат такава печатница,но имат петрол който продават и си плащат в оргинални долари преди това ,ИД има кинти от обраните банки и също плащали в оргинал....Един приятел сърбин го набутаха с 20 хиляди менте валута за 45 дневна служба при Асад ,оня се пропи заради дърдоренето на жена му....Тоя датчанин за кво геройство работ просто бизнес мой не се мисли за герой ,че си бил в бой за кинти за кюрди...

6

Да

преди 4 години

СДС е създадено от запада за сваляне на правителството на Сирия,значи са терористи.

5

Анонимен

преди 4 години

Тоа па!!!!...много му дреме на някой в Дания, че някакъв перко е отишъл да се бие в Сирия за някави си негови романтични идеали...

4

Факт

преди 4 години

Законната власт в Сирия,е признала СДС за терористична група,така че стига глупости.

3

Анонимен

преди 4 години

Върнали са се където им е мястото в БИ.

2

Анонимен

преди 4 години

Озкан Оздил, 32-годишен британецЯсно ми е колко се е бил против ислямска държава този чистокръвен британец.