32

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам да спре спорта да се дели на мъжки и женски. Най-добре е да се съставят смесени отбори и играчите да се определят взависимост уменията си а не от пола.

31

daweda

преди 4 години

Преди време СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН ПРИ ЖЕНИТЕ ихра мач с отбор ЮНОШИ НА МЪЖЕТЕ ПОД 15Г и момчетата ги разбиха

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34И жени като Кайли Дженър притежават над милярд долара.

29

Анонимен

преди 4 години

Жени и спорт са две диаметрално противоположни понятия, така че няма как женския спорт да е алтернатива на мъжки такъв. Ако погледнем по-глобално, жените са слаби предприемачи, слаби ръководители и т.н. тоест те логично не могат изкарват повече пари от мъжете - това са фактите, елементарни природни закономерности. Какви са тези наивно-глуповати напъни, жените да се правят на мъже, не мога да разбера - жената по природа е майка, съпруга и домакиня, какво лошо и обидно има в това!?

28

Footballs

преди 4 години

Женски футбол - и съдията не можеш да напсуваш, трябва да се държиш културно.

27

До 26

преди 4 години

Там е работата, на никой не му дреме за женски футбол, няма сила която да ме накара да гледам тази пародия.

26

Анонимен

преди 4 години

До э23Не е важно по света какво се гледа повече. Важното е в точно определени страни да се гледа понеже от тях идват печалбите.

25

До 22

преди 4 години

В САЩ футбола е непопулярен спорт, така че няма никакво значение какво мислят по въпроса американците. Факта че финал на световно по женски футбол, генерира 10% интерес е показателен. Защо не извадиш статистика на гледаемостта на истински футбол и женски футбол в Азия,Европа, Африка, Южна и Централна Америка? Имат ли база за сравнение според теб? И какво значи равенство въобще когато сравняваме различни спортове? Един спорт е популярен и генерира много приходи, друг не е и логично там пари няма.

24

Анонимен

преди 4 години

До ЧикънВреме е мъжете да могат да станат гимнастички ако искат.

23

Анонимен

преди 4 години

До SSОлимпийските игри дискриминират и електронните спортове.В спорта дискриминацията е голяма.Ще се радвам един ден да няма мъжки и женски отбори по даден спорт а да са смесени

22

Анонимен

преди 4 години

До акълГледаемостта във футбола ще се постигне с ниски такси за излъчване на женските турнири. Така в страни като България ще излезе по евтино да не се плаща за мъжки футбол и да се мине на женски.

21

Анонимен

преди 4 години

Какви пари, ще вземе мъжкият отбор по художествена гимнастика.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14В Българи това е невъзможно да стане поне в близките 10 години. Те по физическо не дават на момичетата да ритат.

19

акъл

преди 4 години

Женските спортове почти нямат гледаемост. Откъде да изникнат тези пари ? От феминистките ви приказки ли ?

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16В Сащ футлола е женски спорт.

17

Анонимен

преди 4 години

Оттам нататък на мъжки национал ако не му платиш достатъчно просто ще отсвири националния отбор защото вече на много хора не им пука за родината и ще предпочете да не рискува да се контузи и да си цака милионите в Шампионската лига.А женска националка сигурно би играла за националния отбор и безплатно защото това и е единствената възможност за 5 минути слава.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17В мъжкия футбол е пълно с хомосексуалисти.

15

Анонимен

преди 4 години

Най-добре да закрием мъжкия футбол, за да може мъжкараните да пуснат мустаци и да ритат топка на воля. За всичко са виновни хетеро-мъжете, особено бели нормален мъж трябва да се разтрелва на място, той е въплащение на злото, нали така г-н женски мъж Бойчо Попов?

14

Анонимен

преди 4 години

Няма да се спрат докато не ни наложат радикални феминистки и *** теории. Мъжете получават много защото има изключително високо търсене за първокласни мъже футболисти и огромна конкуренция между хиляди отбори. Това си е нормалната капиталистическа пазарна логика. Жените получават малко защото има изключително малко търсене. В САЩ по изключение много хора са гледали женския финал защото САЩ са участвали финала. Ако беше финал Сърбия срещу Чехия никой нямаше да го гледа.

13

Новините утре

преди 4 години

Откриха полова дискриминация при раждането! Съдят Y хромозомата за тенденционно избягване и дискриминация на жени!ЕС предлага да бъде забранена.Жена осъди мъжа си да износи и роди 2рото им дете!