13

House M.D.

преди 4 години

След като Иван е още жив, значи опасност няма.

12

Анонимен

преди 4 години

Много странно, как за тази африканска ч-*** повече от половин година не се говореше нищо. Преди няколко месеца имаше новини, че е създадена ваксина, след което отново пълно мълчание. Защо ли ми се струва, че се появява и съответно изчезва в удобно някому време...

11

избирател

преди 4 години

Колкото и да триеш написаното от мен,ТИ ще си останеш все така жалка душица заблуждавайки се,че видиш ли нещо зависи от теб,МИШОК С-А-П-А-Н!!!

10

БФС

преди 4 години

Докато не затвори летния трансферен прозорец, има сериозни рискове за някои от "грандовете" разчитащи на футболисти извън ЕС.

9

Анонимен

преди 4 години

Най лесният начин да не произвеждаме , само да внасяме от външни доставчици е случайно удобна в даден момент епидемия по животни и култури! А сега да видим каква държава ще ми разправяте че имаме . Тотална зависимост трябва .И с еврото ще е така .Ще ни вкарат в шенген ,ама за да им ходим легално за бавачки ,чистачки и про сти .тутки.Знаят те че цветните тарам. буки не стават за работна ръка !БЪДЕЩИЯТ РОБ Е БАЛКАНЕЦБаженачетата ги отгледа за домашни любимци и виртуална инфлация .

8

Анонимен

преди 4 години

а щетите от ГЕРБавата напаст сигурно са над 20 млрд лева, но никой не го интересува. Делянчо и Боко ще си управляват и крадат докато си искат.

7

Анонимен

преди 4 години

Туй с кебабчета,че и останалите обяснения е направо бабахт му пренасянията.

6

Кьор фишек

преди 4 години

Така и не се разбра как се разпространява тази зараза. В западните хранителни вериги, опериращи в България, масово се продават продукти с животински произход от Румъния, обаче никой не взема мерки. Вместо това трепят прасетата от задния двор на хората, които очевидно няма как да влязат в контакт с дивите. Хората от засегнатия район не ходят в Румъния. Как точно се извършва изследването за заразата? В България ли се прави? Колко време отнема? Пълна загадка.

5

катастрофа

преди 4 години

Вместо институциите с многобройни чиновници и огромни заплати да си свършат работата и да предотвратят заразите те унищожават поминъка на хората,преди бяха овцете сега прасетата после кравите!?идва края на България!

4

Анонимен

преди 4 години

А от гербавата чyмa, какви са преките щети, без стойността на откраднатото и прооуснатите ползи.

3

Бай Добри

преди 4 години

Ми то дядо Ставри от с. Брест ако днес не отскочи до Румъния да хапне двойка румънски кебапчета, какво друго да прави по цял ден?

2

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с оградата, която правиха миналата година?

1

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Нарочно ни я пуснаха USA, Русия, Англия, за да може да ни спъват развитието. Това е модерна хибридна война.