15

Анонимен

преди 4 години

Надежното е чрез интернет,всички страни в изборния процес-ЦИК,СИК,РИК,избиратели имат достъп към централен сайт за гласуване,записват се данните като за обикновено гласуване по предварително съставен протокол на гласуващите-постоянен адрес,лична карта,ЕГН,актуализиран на основа административна наредба от съответните служби,МВР и други по изменение-анулирани или издадени нови документи по регистрация и сравнение в срок преди датата за избори,що за всички по лични/служебни пощи,избран/назначен код

14

Анонимен

преди 4 години

За *** наистина е сложно боравенето с техниката и манипулирането на резултата пък е съвсем сложно

13

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е в управляващите чрез измама, а не в хората! Управляващите отдавна не са хора, а тумор!

12

Цветанщини разни

преди 4 години

През октомври ще има много невалидни бюлетини ... гарантирано от ГЕРБ

11

Хм

преди 4 години

Явно проблема е в хората. Гласувах чрез машина -отне 30секунди. Лесно, просто, елементарно. Не по сложно от това да си провериш пощата и фейсбук.

10

За едни избори

преди 4 години

може за други не може - така машините ще продължат да бъдат наемани за баснословни суми, защото няма смисъл да се закупуват. Дългосрочната изгода за роднинските фирми си остава иначе трябва да правят врътки със закона като с касовите апарати дето през 2 години задължават търговците да си купуват нови. Не че не могат, вече многократно видяхме как НС може да окепази и изврати всяко искане на избирателите.

9

Скенера

преди 4 години

Не решава проблема с купения вот, където снимат с телефон бюлетина

8

House M.D.

преди 4 години

Щом има намесена електроника, значи изборите са манипулирани.

7

Анонимен

преди 4 години

Проблема е ГЕРБ.Страх ги е да не загубят.

6

Анонимен

преди 4 години

Помощ Бойко съм, без Цветан Цветанов не мога да спечеля избори и затова трябва да променя изборния закон

5

Анонимен

преди 4 години

ПРоблемът наистина е в хората, а не в техниката. И точно затова машинното гласуване трябва да остане. Освен това в СИК-овеет масово са били доволни от него. доводът че се гласува до по-късно не е сериозен - така поне имаше някакъв интерес към тези избори.

4

стига бе

преди 4 години

То и самите избори утежняват бюджета. Колко пари отиват за комисии, бюлетини и т.н., значи ли това, че трябва да отменим и ... изборите?!

3

Анонимен

преди 4 години

За фалшификации на машинен вот, се искат добри специалисти, а трябва и да не се оставят следи. Докато сега плащат на разни огрухани търмъци по петдесет лева, да плюнчат гуми и моливи два дни. Само се сетете как оня титан на мисълта, рачко с отвертката, заличаваше следите на цецко чакрата с етажа и енергията, от слухтенето, ръгаше харда безстрашно. От това се притесняват комунизогеберасточенгесарите.

2

Анонимен

преди 4 години

Ще пускаме тото. Защо не използват тотопунктовете? Първа колонка - партия, втора колонка - преференция. Тотото след 15 минути ще обработи резултатите и ще ги даде на гениите от РИК, ЦИК, СИК и на телевизионните експерти по всичкология.

1

..

преди 4 години

С или без електронно гласуване пак ще има кебапчета и далаверки!