46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42При така омразния на герберастите соц (нищо че са до един бивши комунисти),имаше над 1 000 000 крави и овце и само 2 вида сирене - краве и овче.В момента кравите са 580 000, а овцете 1 300 000.А сирене имаше ама ако имаш връзки.То прясно мляко нямаше, той за сирене ми писал.Когато имаше мляко то изтичаше от дупките в наелоновите пликчета.

45

Адам

преди 4 години

престъпниците бизнисмиени повечето от които са мутрафони и приличат на глигани ,следва да бъдат разстреляни и да са храна на прасетата в белене за това, че тровят децата на България, които и без това са на изчезване

44

Анонимен

преди 4 години

Като са й се досвидяли 20 лв, колкото струва едно място (или 10 евро) да не се оплаква.Ама то не може хем това в онова, хем душата в Рая.Всеки сам прави избора си, затова да не се оплаква пост фактум.

43

Анонимен

преди 4 години

Това се решава от пазара, така производителите реализират по големи печалби, а при декомрацията печалбата е най-важното. Пазарът е най-добрият регулатор, щом хората купуват и производители и търговци правят печалби значи така е най добре, при демокрацията има свобода, а свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Важното е, че сега всеки може да си купи свободно дънки, банани и тоалетна хартия.При Началника на Бойко Борисов нямаше.Освен тези неща всеки може да си купи свободно и всичко останало.При началника на Борисов не можеше да си купиш каквото и да е, защото нямаше нищо по магазините.

41

Анонимен

преди 4 години

При така омразния на герберастите соц (нищо че са до един бивши комунисти),имаше над 1 000 000 крави и овце и само 2 вида сирене - краве и овче.Но и двата бяха истински.Сега няма нито една крава и овца, обаче в магазините има над 100 вида сирена, до едно фалшиви.Видими резултати !

40

до 27

преди 4 години

Демокрацията не е недоносче, социализмът беше недоносче, без никакви условия въведен и въпреки това постигна забележителни успехи и българите не са живяли никога толкова добре колкото през тези 45 годони. А демокрацията е добре обмислена система, съществува от векове и е въведена с реки от кръв и рязане на глави във Франция за да вземат собствеността на аристокрацията и да си построят капитализма. При демокрацията народа винаги е беден, само лихварите и банкерите са добре.

39

Waffen SS

преди 4 години

""Произвежда се повече фалшиво сирене, отива в детски градини, училища... Не минава през магазинната мрежа и се открива по-трудно"Това се нарича частна пазарно ориентирана демократично -неолиберална инициатива.Нали има една мантра "пазара определя".Чудно защо го няма контрола,.Когато си скотски беден,позледното нещо,което гледаш е качеството.Просто тук влиза в действие другата мантра "по-малко държава".Даже има един клип на тази тематика спонсориран от посолството на САЩ

38

Pepo

преди 4 години

В тази ''държава'' всичко е фалш и имитация!

37

Анонимен

преди 4 години

Докато не се забрани вноса на тези растителни мазнини в страната ще продължават и злоупотребите с храната.

36

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че сега всеки може да си купи свободно дънки, банани и тоалетна хартия.При Началника на Бойко Борисов нямаше.

35

Анонимен

преди 4 години

Сиренето ни е фалшиво. Но паметника с винтовката е могъщ, чист и лъснат.САЩ бомбардираха София и избиха без никаква причина няйколко хиляди цивилни българи, а българите в знак на благодарност издигнаха паметник на американските пилоти които пускаха бомби над български деца.

34

Анонимен

преди 4 години

При Тодор Живков нямаше котешка храна и тениски , а при демокрацията и ЕС имаме котешка храма и тениски в магазините.

33

бай Тошо

преди 4 години

през соца нямаше банани, а сега няма сирене :)

32

Анонимен

преди 4 години

Видими резултати!

31

БИЗНЕСмен

преди 4 години

Нищо, важна е пИчалбата.

30

ДС

преди 4 години

Пълна забрана на имитиращите продукти. Това е.

29

Си Дзинпин

преди 4 години

няма страшно, скоро ще ви освободим

28

Анонимен

преди 4 години

Сиренето ни е фалшиво. Но паметника с винтовката е могъщ, чист и лъснат.

27

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията е така.Свиквайте!